×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-24
Piektdien vairākas Siguldas novada izglītības iestādes piedalīsies brīdinājuma streikā

Siguldas novada pašvaldība ir saņēmusi iesniegumus no astoņām novada izglītības iestādēm par pievienošanos Latvijas izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) rīkotajam vienas dienas brīdinājuma streikam 27.novembrī. LIZDA rīkotajā streikā dalību pieteikusi Siguldas Valsts ģimnāzija, Siguldas pilsētas vidusskola, Siguldas 1.pamatskola, kā arī pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes “Ābelīte”, “Saulīte”, “Ieviņa”, “Pīlādzītis” un “ Pasaciņa”.

Pašvaldība noteikusi, ka izglītības iestādēm, kas piedalās streikā, jāinformē vecāki par dalību paredzamajā streikā un jānodrošina izglītojamo, kuri 27.novembrī apmeklēs izglītības iestādes, drošību un uzraudzību. Bērniem, kuri apmeklē pirmsskolas izglītības iestādes, tiks nodrošināta arī ēdināšana.

Plašāka informācija par izglītības iestāžu darba organizāciju 27.novembrī pieejama pie izglītības iestāžu vadītājiem.

Brīdinājuma streiks notiks, pārtraucot darbu uz vienu dienu, atrodoties savā darba vietā. Kās streika iemesls norādīts pašreizējās darba samaksas apjoms un LIZDA izteikto priekšlikumu neiekļaušana valsts 2016.gada budžetā. Streikotāju prasības ir pilnveidot pedagogu darba samaksas jauno modeli, ņemot vērā LIZDA priekšlikumus, kā arī novirzīt likumprojektā “Par valsts budžetu 2016.gadam” rezervētos 9 miljonus eiro pārejas periodam Ministru kabineta noteikumu Nr.1616 un Nr.836 pilnveidei, paredzot darba samaksas nosacījumu uzlabošanu pirmsskolas izglītības iestādēs un mazajās izglītības iestādēs strādājošajiem, atbalsta personālam, kā arī nepieļaut darba samaksas pasliktināšanu nozarē strādājošajiem.

Streikojošo izglītības iestāžu pedagogi lūdz vecākus saprast LIZDA prasības un iespēju robežās rast alternatīvas bērnu un skolēnu pieskatīšanai.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi