×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-25
Pasaules kausa izcīņas 2.posms junioriem un jauniešiem kamaniņu sportā

27. un 28.novembrī Siguldā norisināsies Pasaules kausa izcīņas kamaniņu sportā otrais posms junioriem un jauniešiem.Siguldas posmā piedalīsies 184 dalībnieki ar 160 kamanām no 23 valstīm un tas būs arī kvalifikācijas sacensības Jaunatnes Olimpiādei.

Siguldas posmā Latvijas sportisti startēs ar praktiski lielāko iespējamo komandu. Sacensībās junioru konkurencē piedalīsies pieci atlēti – Kristers Aparjods, Ralfs, Gunārs Bergs, Roberts Millers. Kendija Aparjode, Zelma Bite un Kate Keita Fārenhorsta startēs pie juniorēm, bet jauniešiem „A” vecuma grupā pieteikti šādi sportisti – Roberts Plūme, Edgars Karnītis, Lūkass Krasts, Toms Leimanis un Rinalds Dailide. Jaunietēm šajā pašā vecuma grupā startēs Sigita Bērziņa, Elīna Vītola, Anda Upīte, Elīna Žurzdiņa, Arina Cicjura. Divvietīgo ekipāžu konkurencē sacensībām pieteiktas četras ekipāžas – trīs junioru konkurencē un viena jauniešu.

Junioru Pasaules kauss Siguldā piektdien sāksies ar startiem jauniešiem, jaunietēm „A” vecuma grupā un divvietīgām ekipāžām junioru konkurencē, bet sestdien turpināsies ar individuālajiem startiem junioriem.

Siguldas posmā piedalīsies 184 dalībnieki ar 160 kamanām no 23 valstīm. Tik lielu dalībnieku skaitu Latvijas Kamaniņu sporta federācijas prezidents Atis Strenga skaidro ar to, ka Siguldas posms būs arī kvalifikācijas sacensības Jaunatnes Olimpiādei.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Kamaniņu Sporta federācija
Mērija Ansviesule

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi