×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-27
Darbu uzsākusi Allažu pagasta Tautas nama vadītāja

No 12.novembra darbu Allažu pagasta Tautas namā uzsākusi jaunā vadītāja Gunta Kliesta. G.Kliesta absolvējusi Rīgas kultūras darbinieku tehnikumu un savu profesionālo pieredzi guvusi, teju 20 gadus strādājot Salas pagasta kultūras namā Jēkabpils pusē.

Gunta Kliesta septiņus gadus dzīvo Allažos un cer ar savām idejām, darba un dzīves pieredzi pilnveidot kultūras dzīvi Allažos, tieši tāpēc pieņēmusi izaicinājumu atkal pievērsties kultūras darbam, jo kādu laiku no tā attālinājusies.

„Meklēt to, kas aiz pagrieziena, allaž izzināt ko jaunu – tas vairo prieku, jo man vienmēr paticis darbs ar cilvēkiem. Mans kultūras darbinieka moto: svētki ir krustceles starp padarīto un darāmo,” stāsta Allažu pagasta Tautas nama vadītāja Gunta Kliesta.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi