×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-02
Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” svētku gaidīšanas pasākumi

Sagaidot gada sirsnīgākos svētkus, Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” nodaļu kolektīvi gatavo priekšnesumus, ko piedāvāt klausītājiem un skatītājiem.

Sestdien, 5.decembrī, no plkst.11.00 ikviens aicināts piedalīties nu jau par tradīciju kļuvušajās Rūķu darbnīcās. Tajās tiks ceptas piparkūkas, gatavotas dāvanas mīļajiem un muzicēts. Savukārt plkst.14.00 skolas zālē neparastie piedzīvojumi turpināsies Teātra studijas izrādē „Rūķi”.

Mūzikas nodaļas Ziemassvētku koncerts „Citāda ziema” izskanēs 16.decembrī plkst.17.00. Tajā muzicēs visu specialitāšu audzēkņi kopā ar pedagogiem, atklājot savu Ziemassvētku gaidīšanas sajūtu.

Decembrī Mākslas telpā būs skatāma jauna, gada noslēdzošā izstāde – tekstilmākslinieces Astras Rubenes darbu retrospekcija, kuras atklāšana notiks 4.decembrī plkst.14.00. Izstāde būs apskatāma līdz gada beigām. Visu decembri Mākslu skolā apskatāma arī Mākslas nodaļas mini studijas audzēkņu darbu izstāde „Citāda ziema”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi