×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-03
Šonedēļ Siguldas novadā – Ziemassvētku gaidīšanas pasākumi, grupas „Putni” koncerts un radošās darbnīcas

Piektdien, 4.decembrī

Plkst.13.00 „Sajūtu pētnieku laboratorijas” aktivitātes Ziemassvētku noskaņās Siguldas novada Jaunrades centra brīvā laika pavadīšanas bērnu centrā „Ideju namiņš”.Tiks uzburtas sniegpārslas un meklētas Adventes zvaigznes.

Plkst.14.00 Tekstilmākslinieces Astras Rubenes izstādes atklāšana Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.

Plkst.17.00 Tautas lietišķās mākslas studijas „Vīgrieze” un projekta „Tautastērps pašu rokām III” dalībnieču darbu izstādes „Silti” atklāšana Siguldas pagasta Kultūras nama izstāžu zālē. Izstādē būs apskatāmi projekta „Tautastērps pašu rokām” III daļas „Cimdi, zeķes un brunči” darbi, kuri iedvesmos un iedrošinās izstādes apmeklētājus pašiem darināt savu tautastērpu.

Sestdien, 5.decembrī

Plkst.11.00 Rūķu darbnīcas bērniem un vecākiem mākslā, mūzikā un dejā Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.  Tajās tiks ceptas piparkūkas, gatavotas dāvanas mīļajiem un muzicēts.

Plkst.11.00 Ziemassvētku labdarības tirdziņš Siguldas Valdorfa bērnudārzā. Būs iespēja iegādāties gan bērnudārza audzēkņu vecāku, gan citu amatnieku rokdarbus, kā arī aplūkot ERASMUS+ projekta „EBD Siguldas Valdorfa bērnudārzā 2” ietvaros tapušās brīvprātīgā jaunieša Joao Cruz fotogrāfijas par Siguldas Valdorfa bērnudārzu.

Plkst.12.00 Tradicionālā Ziemas deju diena „Piparkūku valsis” kopā ar Siguldas novada senioru deju kopām Mores pagasta Tautas namā.

Plkst.14.00 Teātra studijas audzēkņu Ziemassvētku izrāde „Rūķi” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.

Plkst.14.00 Radošās darbnīcas bērniem „Ziemassvētku vecīša akadēmija” tirdzniecības centrā „Šokolāde”.

Plkst.18.00 Vokālās grupas „Putni” Adventa – Ziemassvētku koncerts koncertzālē „Baltais flīģelis”. Koncerta centrā ir divu angļu komponistu – Bendžamina Britena un Džona Ratera – dziesmu cikli sieviešu balsīm un arfai, kas ieguvuši plašu klausītāju atzinību visā pasaulē to skaistās un kolorītās mūzikas dēļ. Līdztekus Britena un Ratera mūzikai programmā skanēs arī Jāzepa Vītola, kā arī nīderlandiešu komponistes Vanesas Lannas un zviedru komponista Mortena Jansona īpaši vokālajai grupai „Putni” rakstītās Ziemassvētku dziesmas. 

Svētdien, 6.decembrī

Plkst.12.00 VEF Latvijas Jaunatnes basketbolas līgas U 17 spēle. Siguldas Sporta skola – Alūksne Siguldas Sporta skolā.

Plkst.15.00 Siguldas 1.pamatskolas deju kolektīva „Purenīte” ziemas koncerts „Sirds siltumam” Siguldas pagasta Kultūras namā.

Izstādes

  • Foto izstāde „Ziemas motīvi...” Allažu pagasta bibliotēkā;
  • Tematiska izstāde „Gadiem pāri – bērnībā. Rakstniecei Zentai Ērglei – 95” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā;
  • Tautas lietišķās mākslas studijas „Vīgrieze” un projekta „Tautastērps pašu rokām III” dalībnieču darbu izstāde „Silti” Siguldas pagasta Kultūras nama izstāžu zālē;
  • Izstāde „Latvju pašapziņas veicinātājs. Publicistam, sabiedriskajam darbiniekam Krišjānim Valdemāram – 190” Siguldas novada bibliotēkas abonementā;
  • Izstāde „Regīna – noslēpumainā un vienīgā... Rakstniecei Regīnai Ezerai – 85” Siguldas novada bibliotēkas abonementā;
  • Astras Rubenes tekstīliju izstāde Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”;
  • Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” Ministudijas audzēkņu darbu izstāde „Citāda ziema” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi