×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-04
Biedrība „Cerību spārni” saņem Latvijas Republikas Tiesībsarga atzinības rakstu

Ceturtdien, 3.decembrī, Starptautiskajā personu ar invaliditāti dienā biedrība „Cerību spārni” saņēma Latvijas Republikas Tiesībsarga atzinības rakstu par aktivitātēm, kas nodrošina nepieciešamos pakalpojumus personām ar invaliditāti, ievērojot pakalpojumu daudzveidību, pieejamību un pārklājumu.

3.decembrī, Starptautiskajā personu ar invaliditāti dienā, tiesībsargs sadarbībā ar Invalīdu un viņu draugu apvienību „Apeirons” un Latvijas Nacionālo bibliotēku organizēja plašu pasākumu programmu: konferenci, kontaktbiržu, ekskursijas un nevalstisko organizāciju apbalvošanu.

Dienas noslēgumā notika konkursa „Gada balva personu ar invaliditāti atbalstam” apbalvošanas ceremonija. Žūrija kopsummā vērtēja 52 pieteikumus septiņās nominācijās: „Skaļākā balss”, „Nodarbinātības veicinātājs”, „Digitālās integrācijas veicinātājs”, „Pakalpojumu nodrošinātājs”, „Izglītības veicinātājs”, „Sociālā kampaņa”, „Bērnu ar invaliditāti aizstāvis”.

Žūrijas locekļu vidū bija Latvijas Nacionālā bibliotēkas direktors Andris Vilks, Invalīdu un viņu draugu apvienības „Apeirons” valdes priekšsēdētājs Ivars Balodis, Labdarības fonda „Ziedot.lv” vadītāja Rūta Dimanta, operdziedātāja Evita Zālīte, Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētāja Aija Barča, Latvijas radio žurnālists Aidis Tomsons un Latvijas Republikas tiesībsargs Juris Jansons.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi