×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-07
Jauno māmiņu atbalsta grupas tikšanās par dzemdību veida izvēli

Šonedēļ topošo un jauno māmiņu atbalsta grupas tikšanās notiks ceturtdien, 10.decembrī, plkst.12.00 veselības profilakses centra „Malus” telpās Siguldā, Pils ielā 13, pagalma ēkā, trešajā stāvā. Tikšanās galvenā tēma būs dzemdību veida un vietas izvēle.

Runāsim par to, kādas ir atšķirības dabiskām dzemdībām, stimulētām dzemdībām un ķeizargriezienam. Kā šajās situācijās varētu justies mazulis un māmiņa gan dzemdību laikā, gan pirmajās dienās pēc dzemdībām. Padalīsimies arī pieredzē par dzemdību norisi dažādās vietās un par to, kas atšķirīgs ir ūdensdzemdībās. Noteikti pārrunāsim arī citus jautājumus, kas mums katrai tieši šobrīd būs svarīgi.

Dalība nodarbībā – par ziedojumu. Iepriekšēja pieteikšanās ļoti vēlama. Pieteikties, zvanot pa tālruni 26677190 (Lita Dudele), vai rakstot lita.dudele@gmail.com.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi