×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-07
Siguldā norisināsies Eiropas kausa sacensības bobslejā un skeletonā

Pirmo reizi Latvijā – Bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”, 19. un 20.decembrī norisināsies Eiropas kausa izcīņas posmi bobslejā un skeletonā. Treniņbraucieni norisināsies no 15. – 18.decembrim. Sacensības pulcēs 18 valstu bobslejistus un skeletonistus. Pēc astoņu gadu pārtraukuma Latvija būs pārstāvēta arī sieviešu bobslejā.
Sacensības būs kā ģenerālmēģinājums Pasaules kausa posmam, ko Latvijā plāno sarīkot jau nākamgad. Latvijas trase nevar uzņemt bobsleja četrinieku sacensības, tāpēc Eiropas kausa sacensību kalendārs saplānots tā, lai Siguldā aizvadītu skeletona un bobsleja divnieku sacensības.
 

Sacensību programma 19. un 20.decembrī:

  • 10.00 – 12.00 Skeletonu starts
  • 13.00 – 15.00 Bobsleja divnieku starts

Sacensību starplaikos skatītājus izklaidēs DJ, bet trases starta estakādē bērni varēs vizināties ar bobsleja četrinieku kamanām.

Pēc Starptautiskās Bobsleja un skeletona federācijas (IBSF) nolikuma Siguldā skeletonā nedrīkstēs startēt 15 ātrākie Pasaules kausa sportisti, tātad arī mājinieki Martins un Tomass Dukuri, kā arī Lelde Priedulēna. Toties iespēja sevi parādīt būs jaunajiem skeletona talantiem Endijai Tēraudai, Kristapam Zeilam un Ivo Šteinbergam. Savukārt bobslejā Latviju pārstāvēs Oskara Melbārža, Oskara Ķibermaņa un Uģa Žaļima ekipāžas, kas sezonas sākumā apliecināja nopietnas ambīcijas cīņā par Pasaules kausu. Sieviešu konkurencē Latviju pārstāvēs pieredzējusī dāmu ekipāža Olga Lapšova un Anita Koziča.

Ieeja sacensību līdzjutējiem bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi