×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-11
Trešdien Siguldā viesosies labdarības akcija “Ziemassvētku karavāna”

No 21. līdz 23. decembrim Latvijas pilsētas apceļos “Ziemassvētku karavāna”, kas ir Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) un “Coca-Cola HBC Latvia” kopīgs labdarības projekts ar mērķi iedvesmot ikvienu pievērsties aktīvam dzīvesveidam, kā arī, sarūpējot sporta inventāru, radīt bērniem labākus apstākļus fiziskajām aktivitātēm skolās. 23. decembrī “Ziemassvētku karavāna” viesosies Siguldā, laukumā pie viesnīcas "Sigulda”. Akcijas laikā ziedojumi sporta inventāra iegādei tiks vākti arī Mores pamatskolai un Laurenču sākumskolai.

“Ziemassvētku karavāna” 23.decembrī no plkst.12.00 – 13.30 aicinās siguldiešus iesildīties kopā ar Olimpiešiem Martinu Dukuru un Tomasu Dukuru, lai pēc tam dotos rotaļās ar Ziemassvētku vecīti un rūķīšiem.

“Iesaistoties šajā labdarības projektā, Latvijas Olimpiskā komiteja vēlas pastiprināti pievērst sabiedrības uzmanību fizisko aktivitāšu nozīmīgumam”, uzsver LOK prezidents Aldons Vrubļevskis. “Ikviens sabiedrības pārstāvis ir aicināts ziedot sporta inventāru – bumbas, lecamauklas, nūjas, riņķus un citu sporta nodarbībām noderīgu inventāru, ko pēc tam nogādāsim Rīgas, Jelgavas un Valmieras pilsētu, kā arī Siguldas novada skolām.”

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi