×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-12
Ziemassvētku ieskaņas pasākumi Siguldas novadā

Ziemassvētku gaidīšanas laikā Siguldas novada iedzīvotāji aicināti uz koncertiem, radošajām darbnīcām, izstādēm, izrādēm un dievkalpojumiem.
 

 


 


 

Ziemassvētku laika notikumi Siguldas novadā:

  • 14.decembrī plkst.19.00 koncertzālē „Baltais flīģelis” Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” vokālās studijas „Siguldiņa” Ziemassvētku koncerts.
  • no 14. līdz 30.decembrim Turaidas muzejrezervāts pirmsskolas audzēkņiem un jaunāko klašu skolēniem piedāvā izglītojošu programmu „Ziemassvētki Turaidas muižā”: latviešu spēles un rotaļas, Ziemassvētku dāvanas gatavošana, mīklu minēšana un cienāšanās ar piparkūkām. Pieteikšanās pa tālruni 26572142. Ieejas maksa grupai – 31,30 eiro, ieejas maksa katram skolēnam – 0,71 eiro.
  • 15.decembrī plkst.15.00 Turaidas muzejrezervātā Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” audzēkņu Ziemassvētku ieskaņu koncerts.
  • 16.decembrī pkst.17.00 koncertzālē „Baltais flīģelis” Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” audzēkņu Ziemassvētku koncerts „Citāda ziema”.
  • 17.decembrī plkst.17.00 Allažu pamatskolas skolēnu Ziemassvētku koncerts.
  • 17.decembrī plkst.18.00 notiks Siguldas 1.pamatskolas Ziemassvētku uzvedums „Pelnrušķīte”.
  • 17.decembrī plkst.13.00 Siguldas novada Kultūras centrā notiks deju kolektīva „Vizbulīte” izrāde  „Čigānmeitēns Ringla”.
  • 18.decembrī plkst.13.00 „Sajūtu pētnieku laboratorijas” aktivitātes Ziemassvētku noskaņās Siguldas novada Jaunrades centra brīvā laika pavadīšanas bērnu centrā „Ideju namiņš”. Dāvanu gatavošana.
  • 18.decembrī plkst.13.30 Siguldas novada Kultūras centrā īpašā pasākumā seniorus ar izrādi „Čigānmeitēns Ringla” iepriecinās deju kolektīvs „Vizbulīte”.
  • 18.decembrī plkst.14.00 Siguldas pagasta Kultūras namā Ziemassvētku pēcpusdiena senioriem ar koncertu „Muzikāls Ziemsvētku ceļojums”. Piedalās Ziemeļlatvijas kameransamblis „Livonija”, Pēc koncerta svinības ar pašu sarūpētiem cienastiem.
  • 18.decembrī plkst.18.00 Mores pagasta Tautas namā skatītājus priecēs Mores pamatskolas audzēkņu un pedagogu muzikālais uzvedums „Kaķīša dzirnaviņas”.
  • 19.decembrī plkst.12.00 un 15.00 Siguldas novada Kultūras centrā īpašā Ziemassvētku pasākumā „Puteklītes Ziemassvētki” dāvaniņas bērniem pasniegs Ziemassvētku vecītis.
    Biļetes cena – 10 eiro katram bērnam, tajā iekļauta dāvaniņa no Ziemassvētku vecīša un ieeja vecākiem. Biļešu iepriekšpārdošana Siguldas novada Kultūras centra kasē. Pieteikšanās pa tālruni 29548365. Pieņem kolektīvos pieteikumus.
  • 19.decembrī plkst.13.00 Mores pagasta Tautas namā dziesmas, dzeju un domugraudus koncertā senioriem „Baltās dziesmas”, dziesmu kamolā savīs Jānis Paukštello un Laila Ilze Purmaliete. Pēc koncerta svinības pie galdiņiem ar pašu sarūpētu cienastu.
  • 19.decembrī plkst.14.00 Allažu pagasta Tautas namā Ziemassvētku pēcpusdiena senioriem ar koncertu „Eņģeļa sirds ir ikvienam no mums” un lustēšanos pie galdiņiem ar pašu sarūpētu cienastu.
  • 20.decembrī plkst.18.00 Rēzijas Kalniņas un viņas draugu Ziemassvētku programma „Meklētāja Roze” koncertzālē „Baltais flīģelis”.
    Biļetes cena – 10 līdz 20 eiro. Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās.
  • 21. un 22.decembrī no plkst.12.00 līdz 18.00 Siguldas Jaunrades centra Ideju namiņā radošās darbnīcas „Ziemassvētku sajūtu pētnieku laboratorija” jaunākā vecuma bērniem un Siguldas jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” radošās darbnīcas „Ziemassvētku vecīša akadēmija” jauniešiem.
  • 23.decembrī plkst.18.00 Jūdažu Sabiedriskajā centrā ar koncertu „Iedegsim sveces” viesosies mūziķe, gleznotāja un psiholoģe Aina Boža.
  • 27.decembrī plkst.11.00 Mores pagasta Tautas namā pērtiķēns Bombondziņš, kurš nemācēja svinēt Ziemassvētkus, to mācīsies kopā ar Ziemassvētku vecīti un bērniem.
    Saldumu dāvanas cena – 3,50 eiro.
  • 29.decembrī plkst.12.00 Siguldas novada Kultūras centrā koncertizrādē ģimenei „Brīnumskapja Ziemassvētku spēle” satiksies Atskaņas, Simtkājītis, māsiņas Puteklītes, Malvīne, Tantiņš un Rasiņš, lai ar bērniem uzspēlētu Ziemassvētku riču raču un melodiju minēšanu.
    Biļetes cena – no 7 līdz 12 eiro. Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās.

Gadu miju Siguldas novada iedzīvotāji aicināti sagaidīt 31.decembrī plkst.23.30 Siguldas Svētku laukumā. Kā ierasts, kopā atskatīsimies uz Siguldas novada notikumu kaleidoskopu, Jaungada uzrunu teiks Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, būs svētku torte, mūzika un uguņošana. Bet Mores pagasta Tautas namā gadu mijas pusnaktī sāksies Jaungada nakts balle „Un sākas viss no gala...”, kurā muzicēs jautrais Bocmanis Andža un DJ Guncha. Ieejas maksa – 2 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi