×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-17
Šonedēļ Siguldas novadā – Eiropas kausa posms bobslejā un skeletonā, pasākumi senioriem un koncerti

Piektdien, 18.decembrī

Plkst.13.00 „Sajūtu pētnieku laboratorijas” aktivitātes Ziemassvētku noskaņās Siguldas novada Jaunrades centra brīvā laika pavadīšanas bērnu centrā „Ideju namiņš”. Dāvanu gatavošana draugiem un ģimenes locekļiem.

Plkst.13.30 Ziemassvētku sveiciens Siguldas pilsētas senioriem un deju kolektīva „Vizbulīte”. Izrāde dejās „Čigānmeitēns Ringla” Siguldas novada Kultūras centrā.

Plkst.14.00 Ziemassvētku pēcpusdiena Siguldas pagasta senioriem un Ziemeļlatvijas kameransambļa „Livonija” koncerts „Muzikāls Ziemsvētku ceļojums”. Jaukākās Ziemsvētku dziesmas un melodijas, stāsti par Ziemassvētku gaidīšanu un svinēšanu dažādās pasaules zemēs, skaņdarbu aranžējumi, kas papildināti ar zvaniņiem un sitamajiem instrumentiem, kā arī padomi un ticējumi no latviešu tautas zinību krātuves.

Plkst.18.00 Mores pamatskolas muzikāls uzvedums „Kaķīša dzirnaviņas” Mores pagasta Tautas namā.

Sestdien, 19.decembrī

Plkst.9.00 Ziemassvētku tirdziņš Zaļajā tirgū. 

Plkst.9.00 Latvijas klubu komandu čempionāts badmintonā Siguldas Sporta skolā.

Plkst.10.00 Eiropas kausa posms bobslejā un skeletonā Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”. Pirmo reizi Latvijā – Bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”, 19. un 20.decembrī norisināsies Eiropas kausa izcīņas posmi bobslejā un skeletonā. Sacensības pulcēs 18 valstu bobslejistus un skeletonistus. Pēc astoņu gadu pārtraukuma Latvija būs pārstāvēta arī sieviešu bobslejā.

Plkst.10.00 Ziemassvētku turnīrs dambretē Siguldas novada Jaunrades centrā.

Plkst.11.00 Rokdarbu meistarklase Siguldas novada bibliotēkā.

Plkst.12.00 Ziemassvētku eglīšu uzvedums bērniem „Puteklītes Ziemassvētki” Siguldas novada Kultūras centrā. Pasākuma laikā bērni kopā ar pasaku meža varoņiem un nebēdnieci Puteklīti dziedās dziesmas, ies rotaļās, jokos un sagaidīs visīstāko Ziemassvētku vecīti, kurš priecāsies par bērnu sagatavotajiem priekšnesumiem.

Plkst.13.00 Senioru pēcpusdiena „Baltās dziesmas” Mores pagasta Tautas namā.

Plkst.14.00 Ziemassvētku pēcpusdiena pagasta senioriem un koncerts „Eņģeļa sirds ir ikvienam no mums” Allažu pagasta Tautas namā.

Plkst.14.00 Radošās darbnīcas bērniem „Ziemassvētku vecīša akadēmija” tirdzniecības centrā „Šokolāde”.

Plkst.15.00 Ziemassvētku eglīšu uzvedums bērniem „Puteklītes Ziemassvētki” Siguldas novada Kultūras centrā. Pasākuma laikā bērni kopā ar pasaku meža varoņiem un nebēdnieci Puteklīti dziedās dziesmas, ies rotaļās, jokos un sagaidīs visīstāko Ziemassvētku vecīti, kurš priecāsies par bērnu sagatavotajiem priekšnesumiem.

Plkst.16.00 Siguldas novada Kultūras centra sieviešu kora „Teiksma” vārda dienas koncerts „Ielūdz Teiksma” Siguldas pagasta Kultūras namā.

Plkst.22.00 DJ Armand Keraynn klubā „Kaķis”.

Svētdien, 20.decembrī

Plkst.10.00 Eiropas kausa posms bobslejā un skeletonā Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”. Pirmo reizi Latvijā – Bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”, 19. un 20.decembrī norisināsies Eiropas kausa izcīņas posmi bobslejā un skeletonā. Sacensības pulcēs 18 valstu bobslejistus un skeletonistus. Pēc astoņu gadu pārtraukuma Latvija būs pārstāvēta arī sieviešu bobslejā.

18.00 Rēzijas Kalniņas un draugu Ziemassvētku koncerts „Meklētāja Roze” koncertzālē „Baltais flīģelis”.

Izstādes

  • Foto izstāde „Ziemas motīvi...” Allažu pagasta bibliotēkā;
  • Tematiska izstāde „Gadiem pāri – bērnībā. Rakstniecei Zentai Ērglei – 95” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā;
  • Tautas lietišķās mākslas studijas „Vīgrieze” un projekta „Tautastērps pašu rokām III” dalībnieču darbu izstāde „Silti” Siguldas pagasta Kultūras nama izstāžu zālē;
  • Izstāde „Latvju pašapziņas veicinātājs. Publicistam, sabiedriskajam darbiniekam Krišjānim Valdemāram – 190” Siguldas novada bibliotēkas abonementā;
  • Izstāde „Regīna – noslēpumainā un vienīgā... Rakstniecei Regīnai Ezerai – 85” Siguldas novada bibliotēkas abonementā;
  • Astras Rubenes tekstīliju izstāde Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”;
  • Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” Ministudijas audzēkņu darbu izstāde „Citāda ziema” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”;
  • Tematiska izstāde „Radošas idejas Ziemassvētkiem” Siguldas novada bibliotēkas lasītavā;
  • Rokdarbu izstāde „No sirds uz sirdi – Ziemassvētku dāvanas pašu rokām darinātas” Siguldas novada bibliotēkas izstāžu telpā;
  • Tematiskā literatūras izstāde „Ziemassvētki” Jūdažu bibliotēkā;
  • Radošās aktivitātes „Gaišo domu karuselis” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi