×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-17
Ainas Božas autorkoncerts „Iedegsim sveces” Jūdažu Sabiedriskajā centrā

Trešdien, 23.decembrī, plkst.18.00 aicinām uz mūziķes, gleznotājas un psiholoģes Ainas Božas autorkoncertu „Iedegsim sveces” Jūdažu Sabiedriskajā centrā.

Savu pirmo dziesmu „Solītā laime” Aina uzraksta 1980.gadā. 90.gadu sākumā, Ainu piemeklē radošais pacēlums un viņa īsā laikā uzraksta sešas dziesmas, no kurām divas tiek dziedātas konkursā „ Ziņģe – 93 ”. Un tā tas sākās - vispirms piedāvājums ierakstīt kaseti, tam sekojuši koncerti ar pilnām skatītāju rindām, atzinība, popularitāte.

Blakus mūzikai, Ainas Božas dzīvē būtiska ir arī gleznošana, kurā, tāpat kā visos savos talantos, ceļu viņa meklē pati, izkopjot likteņa piešķirto.

Aina Boža dziesmās pauž savas domas par attiecībām, notikumiem, tēmām, kas dzīves laikā skar ikvienu cilvēku. „Melodijas un vārdi pie manis iesākumā atnāk pa mazam fragmentiņam, kuri man jāsaliek noteiktā mozaīkā, es ļoti daudz pie tiem strādāju. Ir reizes, kad dziesmas saņemu kā dāvanas – gatavā veidā, taču tas notiek reti. Savu dziesmu tekstus es neuztveru kā mākslinieciskas vērtības, - tās ir manas atziņas un attieksme pret to, kas notiek. Man patīk vērot, domāt un analizēt cilvēku savstarpējās attiecības, dzīves izpratni, Pasaules izjūtu; patīk iedvesmot cilvēkus, sniegt viņiem iedrošinājumu un izraisīt smaidu cilvēkos. Jūtu, ka daru to, kam esmu radīta, tāpēc Liktenis ir labvēlīgs un ļauj nopelnīt dienišķo maizi. Prieks, ka daba man piešķīrusi tieksmi pēc vienkāršas dzīves,” saka A.Boža.

Informāciju sagatavoja
Jūdažu Sabiedriskā centra vadītāja
Jeļena Ozoliņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi