×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-18
Apbalvoti 1.pamatskolas skolēni ar labākajām sekmēm

17.decembrī Siguldas 1.pamatskolas skolēni un vecāki tika aicināti uz svinīgu Ziemassvētku uzvedumu „Pelnrušķīte”. Uzvedumā piedalījās deju kolektīva „Purenīte” dejotāji skolotājas Dzintras Fogeles vadībā, 1.klašu koris un 2. – 4.klašu koris Ingas Jansones vadībā un zēnu koris un koris „Ievas” Evijas Rozenas vadībā.

Skaistā Ziemassvētku noskaņā, skanot „Labo domu dziesmiņai”, Pelnrušķīte (Alise Anna Stīpniece) un Princis (Renārs Hans) laimīgi atkal satika viens otru. Uzveduma laikā tika demonstrētas arī skolotājas Lolitas Šteinbergas vadībā gatavotās skolēnu animācijas par šo populāro uzvedumu. Lugas literārā noformējuma krustmāte skolotāja Elita Vīgante.

Pasākuma noslēgumā tika apbalvoti skolēni ar ļoti labām un teicamām sekmēm.Šogad skolas apbalvojumu – grāmatu ar ierakstu – saņēma 55 Siguldas 1.pamatskolas skolēni. 2.–3.klašu skolēni Atzinības rakstu saņēma, ja liecībās nopelnīti tikai devītnieki un desmitnieki.

Atzinības rakstus saņēma 2.a klases skolnieces Šarlote Jurjāne, Aleksandrija Poļežajeva un Krista Teivāne, 2.b klases skolnieces Evita Mārtinsone un Līva Lemberga un 2.c klases skolniece Sindija Gabrāne. 4.klašu skolēni Atzinības rakstus saņēma, ja liecībās nav zemākas atzīmes par 8. Sveicam 4.a klases skolnieci Vairu Māru Kriķi, 4.b klases skolnieces Anci Adzilču, Līvu Līpaci un Rūtu Meisteri un 4. c klases skolnieci Danielu Līnu Petrovu. 5.–7. klašu grupā Atzinības rakstus saņēma skolēni, kam liecībā atzīmes ir 7 un augstāk.

Šogad sveicam 5.a klases skolēnus Miku Tomasu Hižņikovu, Artūru Jeguru, Luīzi Martu Lembergu, Signi Mūrnieci, Lindu Evelīnu Valheimu, Ingu Robertu Valheimu, Edgaru Zoltneru, 5.b klases skolēnus Kristeru Eisaku, Adeli Ķiploku, Kristeru Matiasu Vāveri un 5.c klases skolnieces Aneti Actiņu, Katrīnu Gucaļuku, Elīnu Zālīti, Elīnu Lindu Zvejnieci, 6.a klases skolēnus Raineru Renāru Broku, Beatrisi Liepiņu, Keriju Osīti un Zani Pudņiku, 6.b klases skolnieces Aiju Egiju Arnicāni un Samantu Rudzīti.

Skolas lielākajiem skolēniem – 8. un 9.klašu skolēniem Atzinības raksti tika pasniegti par labām (sākot no 6) un teicamām sekmēm. Sveicam 8.a klases skolēnus Dārtu Adzilču, Elizabeti Andersoni, Paulu Luīzi Bitenieci, Māri Mārtiņu, Paulu Šauro, Viktoriju Toločko, Ilvu Anci Vāgneri, 8.b klases skolnieces Megiju Holcmani, Agnesi Līkumu, Adrianu Markēviču, 9.a klases skolnieces Lieni Beāti Arnicāni, Madaru Auziņu, Jūliju Bērziņu, Dagmāru Cīruli, Ditu Draudiņu, Dārtu Sprukuli, Alisi Annu Stīpnieci un 9.b klases skolnieces Evelīnu Bērziņu, Luīzi Ievu Kikusti, Arnitu Krūmiņliepu un Sindiju Meņģeli.

Labākais skolēns katrā klašu grupā balvā saņēma arī Siguldas novada Domes un Bobsleja un kamaniņu trases sarūpēto dāvanu – nobraucienu ar vučko!
 

Līva Līpace

Labākās sekmes 4.klašu grupā

Anete Actiņa

Labākās sekmes 5.klašu grupā

Aija Egija Arnicāne

Labākās sekmes 6.klašu grupā

Rūdolfs Zeņģis

Labākās sekmes 7.klašu grupā

Paula Luīze Biteniece

Labākās sekmes 8.klašu grupā

Alise Anna Stīpniece

Labākās sekmes 9.klašu grupā

Liene Beāte Arnicāne

Sasniegumi bioloģijas olimpiādē

Īpašs pārsteigums šajos Ziemassvētkos tika sarūpēts arī 1.klašo skolēniem – katra pirmā klase saņēma kausu par sekmīgi pabeigto 1.semesti un novēlējumu – lai pietiek spēka līdz mācību gada beigām!

Skolas kolektīva vārdā liels paldies visiem skolēniem un viņu vecākiem par ieguldīto darbu un pozitīvo attieksmi! Vēlam visiem gaišus svētkus un sekmīgu Jauno gadu!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas 1.pamatskolas direktora vietniece ārpusstundu darbā
Guntra Purmale


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi