×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-21
Siguldieši uzvar spīdmintonā

Pagājušās nedēļas nogalē Jelgavā risinājās otrais Latvijas čempionāts spīdmintonā, kurā piedalījās arī vairāki Siguldas badmintona kluba spēlētāji.

Iepriekšējā gada čempions OPEN klasē Pauls Gureckis pārliecinoši pieveica visus pretiniekus apakšgrupā un astotdaļfinālā, bet ceturtdaļfināla spēlē ar 1-2 (16-9, 7-16, 10-16) piekāpās nākamajam čempionam jelgavniekam Mārtiņam Žogotam, kurš pēc tam pusfinālā pārliecinoši ar 2-0 (16-11, 16-10) pieveica Edgaru Petrovu un finālā ar 2-0 (16-11, 16-13) Andreju Krūmiņu.

Toties vecuma grupā U-12 meitenēm Siguldas spēlētājas aizņēma visu goda pjedestālu, neatstājot nekādu cerību pārējām čempionāta dalībniecēm. Čempiones kauss šoreiz tika Martai Brengulei, otrajā un trešajā vietā ierindojās Anna Kupča un Annija Rulle-Titava. Jāpiebilst, ka Martai šī bija jau otrā Latvijas čempiones zelta medaļa pēdējo dienu laikā – sestdien Siguldā notikušajā Latvijas klubu čempionātā badmintonā viņa spēlēja Siguldas BK/SSS sastāvā.

Vecuma grupā U-14, pārliecinoši pieveicot visus pretiniekus, par čempioni kļuva cita siguldiete Amanda Azarova.

Spīdmintons ir jauns, badmintonam radniecīgs sporta veids, kas strauji attīstās visā pasaulē. Šī gada pasaules čempionātā spīdmintonā, kas augusta beigās notika Berlīnē, Siguldas BK sportiste Jekaterina Romanova izcīnīja bronzas godalgu vecuma grupā U-18.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi