×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-21
Siguldiešiem labākā badmintona komanda Latvijā

Nedēļas nogalē - 19.decembrī Siguldā norisinājās Latvijas klubu komandu čempionāts badmintonā, kura  finālturnīrā pārliecinoši uzvarēja Siguldas badmintona kluba un sporta skolas apvienotā komanda (SBK/SSS), finālā pārspējot Rīgas skolēnu pils badmintona vienību, kas Latvijas čempiona titulu bija izcīnījusi iepriekšējos deviņus gadus.

Ņemot vērā pagājušā gada Latvijas čempionāta rezultātus, Siguldas BK/SSS finālturnīrā bija pārstāvēta ar divām komandām, turklāt abas sacensības sāka uzreiz ar ceturtdaļfināla kārtu. SBK/SSS-1 ar 5:0 pārliecinoši pieveica Rīgas Tehniskās universitātes otro komandu, bet SBK/SSS-2 ar 3:0 Rīgas badmintona skolu. Pusfinālā mājinieku pirmā komanda pārspēja RTU-1 3:2, bet SBK/SSS-2 piekāpās Rīgas skolēnu pils badmintonistiem 0:3.

Finālā siguldieši čempionu titulu nodrošināja jau pirms pēdējās spēles. Vienspēlēs Pauls Gureckis zaudēja Nikam Podosinovikam 15:21, 11:21 un Jekaterina Romanova uzvarēja Aiju Popi 21:10, 22:20, vīru dubultspēlēs Pauls Gureckis un Guntis Lavrinovičs pārliecinoši pārspēja Reināru Brokānu un Olafu Šulcu 21:9, 21:11, bet izšķirošo punktu pāru cīņās nodrošināja jaunās Liāna Lenceviča un Marta Brengule ar uzvaru 21:14, 21:13 pār Sintiju Ķirsoni un Beatrisi Gruduli – 3:1. Siguldas komandas sastāvā vēl spēlēja Ardis Daniels Bedrītis, Jānis Norvelis, Kārlis Vidass, Monika Radovska un Anna Kupča.

Spēlē par trešo vietu Siguldas otrā komanda piekāpās RTU-1 badmintonistiem 0:3 un noslēgumā ierindojās ceturtajā vietā. SBK/SSS-2 pārstāvēja Kristaps Jānis Gulbis, Teodors Kerimovs, Diāna Lenceviča, Uvis Kronenbergs, Henrijs Līdaks, Amanda Arnicāne, Arta Priedniece, Diāna Aleksejeva, Annija Rulle-Titava un Amanda Grosberga.

Divreiz uzvarot Salaspils komandu Pierīgas kvalifikācijas sacensībās, tiesības piedalīties finālturnīrā 12 vienību konkurencē bija izcīnījusi arī Ķekavas novada Baložu komanda. Pirmajā kārtā Baložu badmintonisti ar 2:3 piekāpās cēsniekiem, bet turpinājumā gandarījuma turnīrā par devīto vietu ar 4:1 pieveica Talsu vienību un ar 3:2 sporta biedrību "Dārta".

Kopumā šogad Latvijas klubu čempionātā bija pieteiktas 22 komandas, un, pēc Latvijas badmintona federācijas informācijas, šis turnīrs ir uzskatāms par masveidīgāko Latvijas badmintona dzīves notikumu. Dalītu 15. vietu galīgajā reitingā ieņēma Salaspils badmintona klubs.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi