×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-22
PAPILDINĀTS: Sigulda uzņems Pasaules kausa piekto posmu kamaniņu sportā

No 4. līdz 10.janvārim, Sigulda uzņems pasaules labākos kamaniņu braucējus, kas kopā ar Latvijas atlētiem cīnīsies par vietu uz goda pjedestāla „Viessmann” Pasaules kausa piektajā posmā.

Savu dalību šajās sacensībās ir apstiprinājuši 123 sportisti (42 vīrieši, 33 sievietes un 24 vīriešu divnieku ekipāžas) no 17 valstīm.

Latviju sacensībās pārstāvēs Elīza Cauce, Ulla Zirne, Artūrs Dārznieks, Riks Kristens Rozītis, Inārs Kivlenieks, Kristaps Mauriņš, kā arī divvietīgās ekipāžas – Andris Šics un Juris Šics, Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš, kā arī Kristens Putins un Kārlis Krišs Matuzels.

Pasaules ranga kopvērtējums dalību Pasaules kausa 5.posma sacensībām garantē Elīzai Caucei un Oskaram Gudramovičam/Pēterim Kalniņam, pārējiem atlētiem piektdien būs jāstartē Nāciju kausa izcīņā, kas ir kvalifikācija Pasaules kausa sacensībām. Soču Olimpisko spēļu medaļniece Elīza Cauce prognozē, ka sacensības savā mājas trasē būs spraigas, jo laiks ir auksts, ledus ļoti ātrs un rezultāti līdz ar to būs diezgan blīvi.

Trīs dienas sportisti aizvadīs treniņbraucienos, lai 8.janvārī uzsāktu cīņu Nāciju kausā, kas vienlaikus būs atlases sacensības „Viessmann” Pasaules kausa pamatsacensībām. 9.janvārī sāksies cīņa par „Viessmann” Pasaules kausa piektā posma uzvarētāja godu. Pirmās uz starta dosies dāmas, pēc kurām savu cīņu uzsāks divvietīgās ekipāžas. Savukārt 10.janvārī uz starta izies vīri un notiks intriģējošā komandu stafete.

Sacensību programma:

Piektdiena, 8.janvāris

  • plkst.9.30 Nāciju kauss kamaniņu sportā;
  • plkst.14.30 treniņbraucieni - spēcīgāko grupa;
  • plkst.18.00 komandu pārstāvju sanāksme.

Sestdiena, 9.janvāris

  • plkst.9.10 pirmais brauciens (sievietes);
  • plkst.10.30 otrais brauciens (sievietes);
  • plkst.12.00 pirmais brauciens (divvietīgās ekipāžas);
  • plkst.13.20 otrais brauciens (divvietīgās ekipāžas);
  • apbalvošanas ceremonija.

Svētdiena, 10.janvāris

  • plkst.10.15 pirmais brauciens (vīrieši);
  • plkst.11.50 otrais brauciens (vīrieši);
  • plkst.13.45 komandu stafete;
  • apbalvošanas ceremonija.

Piektdien, 8.janvārī, Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē notiks Latvijas skolu pieteiktās ekskursijas, kuru laikā varēs apskatīt ne tikai trasi, bet arī starta estakādi. Savukārt sestdien un svētdien sporta līdzjutēji varēs ne tikai priecāties par mūziķu „Jacob Noiman Festival Band” un „Flame&The Roltones” sniegumu, bet arī paši iejusties sportistu lomā, izmēģinot starta rāvienus estakādē. Ieeja – bez maksas!

! Sacensību laikā būs satiksmes ierobežojumi! Ar sacensību laikā plānotajiem satiksmes ierobežojumiem un stāvlaukumu plānojumu iespējams iepazīties šeit.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi