×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-22
Koncertzāles „Baltais flīģelis” piedāvājums 2016.gada sākumā

Koncertzāles „Baltais flīģelis” janvāra un februāra koncertu repertuārā iekļauts piedāvājums dažādām gaumēm – džezs, populāras kinomūzikas stāsti un vēl nedzirdēts sitamo instrumentu un uguns duets. Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās un koncertzāles „Baltais flīģelis” kasē.




 

  • Sestdien, 9.janvārī, plkst.18.00 notiks „Mirage Jazz Orchestra” un Ievas Kerēvicas džeza mūzikas vakars. Koncertprogrammā apvienoti jau labi pazīstami latviešu komponistu skaņdarbi un to aranžijas bigbendam ar jaunām džeza kompozīcijām. Ieeja – no 8 līdz 12 eiro.
  • Sestdien, 16.janvārī, plkst.18.00 koncerts „Latviešu un ārzemju kino mūzikas zelta mirkļi”. Programmā iekļautas kino mūzikas zināmākās melodijas, kas iekarojušas skatītāju un kino kritiķu sirdis Latvijā un visā pasaulē. Šajā programmā astoņu čellu grupas ansamblim „Čellu Dream Team” pievienosies sitaminstrumentālists Uģis Krūskops. Ieeja maksa – no 8 līdz 10 eiro.
  • Sestdien, 27.februārī, plkst.18.00 koncerts „Vasks un uguns”. Muzikālā apvienība „Perpetuum Ritmico” ir Latvijā pirmais un vienīgais sitaminstrumentu kvartets, kas darbojas kā pastāvīga apvienība. Koncertprogramma iecerēta kā priekšnesums stundas garumā, kurā dzirdēsiet Pētera Vaska, Gunāra Freiberga un ārzemju komponistu kompozīcijas. Ieejas maksa – no 8 līdz 10 eiro.

Uz visiem koncertzāles pasākumiem Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 1 eiro atlaide.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi