×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-22
XV Starptautiskais Ziemassvētku džudo turnīrs Alūksnē

Ar divām medaļām noslēdzies sacensību gads Siguldas kluba sportistiem. No 19. līdz 20.decembrim Alūksnē notika XV Starptautiskais džudo turnīrs, kurš pulcēja 441 dalībnieku no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas, Polijas, Kirgizstānas.

No mūsu kluba startēja pieci jaunie sportisti dažādās vecuma grupās: U–10 vecuma grupā Maksims Bulajevs, kurš, cīnoties svara kategorijā – 29 kg, guva zaudējumus pret diviem sportistiem, līdz ar ko sacensības vairs neturpināja, U–12 vecuma grupā līdz 30 kg Bruno Gailāns parādīja ļoti labu sniegumu uzvarot divus baltkrievu sportistus, vietu Krievijas sportistu un finālā uzveicot, Latvijas sportistu ieguva pirmo vietu. Patriks Gailāns šajā pat vecuma grupā –34 kg pirmajā cīņā piekāpās sportistam no Latvijas, diemžēl viņa pretinieks neiekļuva pusfinālā, kā rezultātā Patriks vairs neturpināja sacensības.

U–14 vecuma grupā Klāvs Ķirsons –42 kg sacensības pabeidza ar vienu cīņu, jo arī zaudēja pirmo cīņu. U–16 vecuma grupā Renārs Hans pirmajā cīņā uzveica Poļu sportistu, Nākamajā kārtā piekāpās sacensību uzvarētājam no Igaunijas. Gandarījuma cīņās uzvarēja sportistus no Igaunijas un cīņā par bronzas godalgu Latvijas sportistu.

Rezultāti:

  • Bruno Gailāns (U–12, –30 kg) 1.vieta;
  • Renārs Hans (U–16, –66 kg) 3.vieta.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi