×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-28
Siguldas pagasta Kultūras namā būs apskatāma karikatūru izstāde

2016.gada pirmā izstāde, kas Siguldas pagasta Kultūras namā būs skatāma no 8.janvāra līdz 31.janvārim, būs veltīta karikatūrām un apmeklētāji varēs iepazīties ar Kristapu Auzenbergu.

"Karikatūras man rodas spontāni," stāsta Kristaps Auzenbergs. "Viss, ko zīmēju, ir no dzīves, no tā, ko redzu un dzirdu visapkārt, tas ir mans sirds darbs. Domas vienā mirklī sakrustojas galvā, un – ir! Tāpat kā dzīvē viss ir vienā katlā, arī darbus izstādei atlasīju spontāni. Vienkopus ir dažādu tēmu karikatūras, komiksi un sarži, kas zīmēti gan sen, gan ne tik sen, un ir arī pavisam svaigi. Zīmēju personalizētas karikatūras ar akvareļu krāsām no fotogrāfijām pēc vēlamā apraksta, ātrās karikatūras ar zīmuļiem privātās ballītēs un korporatīvos pasākumos, karikatūras savam priekam un plašsaziņu līdzekļiem, ilustrācijas grāmatām, ir izdots izstrādāts komikss „Mani nedarbi””. Kristaps zīmē arī uz sienām, saskaņojot to ar privātpersonām vai pašvaldībām, visapjomīgākais sienu zīmējums atrodas Siguldas tirgū.

Mākslinieks ar zīmēšanu aizrāvies no sešu gadu vecuma, talantu nemitīgi attīstījis, apmēram 18 gadu vecumā pievērsies zīmēšanai profesionāli, kādus gadus darbojies arī uz laiku  atjaunotajā humora un satīra žurnālā "Dadzis".

Ja vēlaties ikdienas steigā uz brīdi apstāties un pasmiet, laipni gaidīti! Tiem, kuri gribēs satikt pašu Kristapu Auzenbergu, aicināti uz izstādes atklāšanu 8.janvārī plkst.12.00.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi