×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-28
Adventes laika ieskaņas Siguldas novada Jaunrades centrā

Siguldas novada Jaunrades centra brīvā laika pavadīšanas bērnu centrā „Ideju namiņš” visās decemba mēneša piektdienās un skolēnu skolas brīvlaikā notika „Sajūtu pētnieku laboratorijas” dabnīcas Ziemssvētku gaidīšanas noskaņās.

Katru piektdienu bērni no dažādām Siguldas novada skolām un pirmsskolas iestādēm „Ideju namiņā” satikās un kopā darbojās, pētīja un meklēja dažādas sajūtas, darot interesantus darbus un spēlējot spēles. Adventes laika darbnīcās iesaistījās arī bēnu vecāki un aizautīgi gatavoja kopā ar bēniem apsveikumus, dāvaniņas un rotājumus.

Čakli darbojoties, dalībnieki gatavojās sagaidīt Ziemassvētkus ar pašgatavotiem apsveikumiem, eglītes rotājumiem, telpu dekoriem un dāvanām ģimenes locekļiem. Radošie darbi tika gatavoti, izmantojot dažādus materiālus – papīru, koku un dabas materiālus. Dāvanām lējām ziepes – dažādās kāsās un ar dažādām ēteriskām eļļām. Tika iepriecinātas arī garšas kārpiņas, jo pēdējā dabnīcu dienā cepām piparkūkas. Visus darbnīcu dalībniekus ar koncertu iepriecināja Jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” organizētais koncerts „Sniega pika”.

Ar šo decembra mēneša „Sajūtu pētnieku laboratorijas” aktivitātēm noslēdzās projekts, kurā visu 2015. gadu bērnu brīvā laika pavadīšanas centrs „Ideju namiņš” bija iesaistījies, piedaloties projektu konkursā, ko izsludināja Siguldas novada kultūras un izglītības pārvaldes. Visa projekta laikā „Ideju namiņā” notika skolas brīvlaikos „Sajūtu pētnieku laboratorijas”, kurās tika pētīts, meklēts, darīti radošie darbi un varēts aktīvi kustēties.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada Jaunrades centra direktores vietniece darbā ar jaunākā skolas vecuma bērniem
Sandra Kondrāte


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi