×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-28
„Jumis” turpinās investēt atkritumu infrastruktūras un kvalitātes attīstībā

Šis gads ir iezīmējies ar daudziem jauninājumiem Siguldas novada atkritumu apsaimniekošanas attīstībā.

„Šogad esam ieviesuši Somijā plaši izmantoto maršrutēšanas sistēmu – TCS. Sistēmas izmantošana nodrošina efektīvu maršrutu plānošanu, kas ikdienā ietekmē arī atkritumu izvedēju transporta kustību. Sistēmas ieviešanas gaitā iedzīvotājiem tika mainīti atkritumu izvešanas grafiki, uzņēmumam pārejot uz nedēļu ciklu grafiku. Esam saņēmuši pozitīvas atsauksmes par izvešanas sistemātiskumu,” stāsta PSIA „Jumis” direktors Edgars Mūrnieks.

Decembra beigās iedzīvotāji saņems rēķinus par 2016.gada pirmo pusgadu un atkritumu izvešanas grafiku. Ņemot vērā, ka kopš augusta tika mainīts atkritumu izvešanas grafiks, atkritumu izvešanas daudzums dažiem klientiem 2015.gada otrajā pusgada rēķinā mainīsies, tādēļ decembra beigās PSIA „Jumis” izsūtīs faktisko pārrēķinu, informējot par parādu vai pārmaksu, kas izveidojusies 2015.gadā.

PSIA „Jumis” nodrošina iedzīvotājiem iespēju šķirot atkritumus – ir pieejams šķiroto atkritumu pieņemšanas laukums „Zemdegās”, tāpat novadā ir izvietots liels skaits šķirošanas punktu. Lai veicinātu atkritumu šķirošanu, šogad Siguldā tika izvietoti jauna veida pazemes konteineri stikla un plastmasas/kartona šķirošanai. „Jumis” lūdz iedzīvotājus pie piepildītajiem šķiroto atkritumu konteineriem neatstāt atkritumu maisus, bet nogādāt tos līdz citiem tuvākajiem konteineriem.

„Pēc iedzīvotāju ierosinājuma lielāku uzmanību pievērsīsim arī izglītošanai par atkritumu šķirošanu. Namu apsaimniekotāji un iedzīvotāji Klientu apkalpošanas centrā var saņemt informāciju par atkritumu šķirošanu, un jau šogad aicinājām skolas pieteikties izglītojošiem semināriem par atkritumu šķirošanu,” stāsta Edgars Mūrnieks, norādot, ka PSIA „Jumis” darbinieki ir atvērti un pretimnākoši ikviena iedzīvotāja priekšlikumam, tādēļ, ja ir radušies jautājumi, atbildes uz tiem sniegs Klientu apkalpošanas centra speciālisti pa tālruni 26112288 vai e-pastu info@jumis.lv. Plašāku informāciju par „Jumis” iecerēm iespējams saņemt uzņēmuma interneta vietnē www.jumis.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi