×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-30
Notiks pirmās Lūgšanu brokastis Siguldā

Piektdien, 22.janvārī, Pasaules lūgšanu nedēļā par kristiešu vienotību, notiks pirmās Lūgšanu brokastis Siguldas novadā. Sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un biedrību „Cerību spārni” tās organizē Siguldas novada kristīgās draudzes.

Uz Lūgšanu brokastīm tiks aicināti dažādu jomu pārstāvji, uzņēmēji un sabiedrības līderi, lai sarunātos par svarīgo Siguldas novadam un lūgtu Dieva svētību darbiem. Uz tikšanos aicinātie ar savu dalības maksu segs pasākuma izmaksas, bet atlikusī dalības maksa tiks novirzīta, lai apmaksātu novada bērnu ar funkcionāliem traucējumiem ārstēšanu.

Lūgšanu brokastu vēsture aizsākās Amerikas Savienotajās Valstīs jau 1952. gadā, kad pasākumā piedalījās 3400 viesu, tajā skaitā politiķi un slavenības no daudzām ārvalstīm. Līderi vienojās, ka labklājība vien nevar atrisināt visas problēmas sabiedrībā. Amerikā šo tradīciju iedibināja norvēģu ieceļotājs un ceļojošs garīdznieks Abrahams Vereide, kurš darbojās Sietlā. Par paraugu izvirzot Jēzus dzīvi un darbību, viņš izveidoja palīdzības fondu trūcīgajiem. Drīz līdzīgas grupas tika izveidotas Sanfrancisko, Čikāgā un Vašingtonā, kur atrodas organizācijas galvenā mītne. Tagad Amerikā Lūgšanu brokastu oficiālie rīkotāji ir kongresa deputāti. Pasākuma dalībniekus, kuru vidū ir sabiedriskie darbinieki, politiķi, zinātnieki un mākslinieki, katru gadu uzrunā ASV prezidents. Lūgšanu brokastu kustība ir paplašinājusies, un pašreiz tās ietvaros izveidojušās daudzas diskusiju un lūgšanu grupas, kuras regulāri tiekas katrā ASV štatā – valdības birojos, uzņēmumos, firmās, cietumos, universitātēs un mājās. Līdzīgas Lūgšanu brokastis katru gadu notiek vairāk nekā 40 valstīs visā pasaulē. Latvijā Valsts un atsevišķu pilsētu, novadu Lūgšanu brokastis notiek kopš 2006.gada.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi