×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-12-30
Sākušies treniņslēpojumi „Siguldas ziemas apļi 2016”

Sākot ar janvāri, piecas ceturtdienas no plkst.17.30 Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā (Puķu ielā 4) notiks treniņslēpojumi „Siguldas ziemas apļi 2016”. Dalībnieki divpadsmit vecuma grupās slēpos konkrētu distanci noteiktā laika limita ietvaros. Dalība slēpojumā ir bez maksas.

Treniņslēpojumi norisināsies 21.janvārī, 11.februārī, 25.februārī un 10.martā. Pirmais slēpojuma posms tika aizvadīts 7.janvārī, kad slēpotājus neatturēja pat –14 grādu sals.

Dalībnieku reģistrācija un kontroles čipu izsniegšana norisināsies Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā no plkst.17.00. Treniņslēpojumos tiks dots brīvais starts no plkst.17.30 līdz 19.00, lai ikviens dalībnieks var sākt distanci sev ērtā laikā.

Treniņslēpojumos bērniem vecumā līdz 6 gadu vecumam laika limits būs 10 minūtes, bērniem līdz 8 gadu vecumam – 15 minūtes, jauniešiem līdz 14 gadu vecumam – 30 minūtes, bet pieaugušie varēs sevi izaicināt, veicot iespējami lielāku distanci stundas laikā. Sacensību organizatori fiksēs dalībnieku veikto apļu skaitu un sacensību noslēgumā tiks vērtēts četros labākajos posmos veiktais apļu skaits. Dalībnieki, kuri katrā vecuma grupā būs veikuši lielāko apļu skaitu un ieņems 1.–3.vietu, saņems balvas.

Iepriekšējā pieteikšanās treniņslēpojumiem norisinās mājaslapā www.ba2.lv, aizpildot dalībnieka anketu. Dalībnieki varēs pieteikties arī sacensību vietā pirms slēpojuma.

Slēpošanas seriālu „Siguldas ziemas apļi 2016” organizē Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde, sadarbībā ar Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centru.

! Atkarībā no laika apstākļiem slēpojumu datumos iespējamas izmaiņas, aktuālā informācija www.sigulda.lv.

 


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi