×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-04
Barikāžu dalībniekiem iespēja pieteikties Pateicības rakstam

Lai 1991.gada janvāra barikāžu dalībnieki saņemtu Latvijas Republikas Saeimas Pateicības rakstu, aicinām no 5. līdz 20.janvārim pieteikties, trešdienās zvanot pa tālruni 29329158 (Verita), 28761510 (Māra) vai 29419029 (Anita).

Pieteikties klātienē iespējams Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta Dienas centrā Rīgas ielā 1 (pirmajā stāvā) otrdienās un ceturtdienās no plkst.13.00 līdz 17.00.

1991.gada barikāžu dalībnieka piemiņas zīme ir Latvijas Republikas valsts apbalvojums, kas nodibināts, lai godinātu Latvijas neatkarības aizstāvjus par 1991.gada janvārī un augustā parādīto drošsirdību, pašaizliedzību un iniciatīvu, par ieguldījumu organizatoriskajā un apgādes darbā, kā arī tās personas, kuras morāli un materiāli atbalstīja barikāžu dalībniekus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


cirliitis
- 2016-01-04 13:29

Kā pavisam nesen sapratu šis te ir ļoti bēdīgs, diemžēl vēl nesakārtots jautājums, un vienīgais kā to sakārtot ir draugiem, radiem, paziņām un arī Jums pašiem dalībnieki pieteikties. Tas nav tas pats kas iet un uzprasīties, lūgt sev atzinību. Pēc mūsu barikādēm sekoja tās dažas dienas kad valdīja pučisti, lai nenodotu savējos visa info par barikāžu atbalstītājiem un dalībniekiem tika iznīcināta. Ja mēs paši tagad, kad ir vēl dzīvi šo notikumu dalībnieki visu šo nesakārtosim.. tad viss tā arī izplēnēs nebūtībā. Izdariet, ja nepriekš sevis, tad priekš mazbērniem, lai viņiem paliek atmiņa..

Atbilde: cirliitis
cirliitis
- 2016-01-04 13:41

Ja negribas vai nesanāk sazināties ar te minētajām kundzēm ejiet pa tiešo uz barikāžu muzeju. Tiešām jauki, zinoši sakarīgi cilvēki, saku no pieredzes. Viņu mājas lapā pirms tam varat arī paskatīties vai tēvs, brīlis, onkulis utt. ir jau piefiksēts vai vēl ar vien nezināmā varoņa statusā. http://barikades.lv/lv/muzejs/

Pasākumi