×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-04
Siguldas novada Domes priekšsēdētāja gadu mijas apsveikums

Labvakar siguldieši, novadnieki un mūsu ciemiņi!

Ik gadu, tuvojoties gadumijai ir svarīgi vēl paspēt atcerēties – mums ikkatram – lielākās, spēcīgākās sajūtas, kas mūs piepildījušas aizejošajā gadā!

Un man tādas ir. Šogad oktobrī iemūrējām pamatakmeni mūsu sporta kompleksam ar baseinu un atpūtas zonu. Gada nogalē iegādājāmies bijušo SEB bankas ēku, lai izveidotu mūsdienīgu sociālo pakalpojumu centru zem viena jumta. Uzlabojām pašvaldības pieejamību ar e-pakalpojumiem un klientu apkalpošanu. Investējām bērnudārzos, skolās un svarīgi, ka jau janvārī atkal vērsim durvis vēl 100 jaunām vietām bērnudārza “Pasaciņa” filiālē. Izveidojām uzņēmējus atbalstošu “Radīts S!guldā” zīmolu.

Jā, un paveicām daudz ko citu.

Bet... ziniet, ir vēl arī citas, daudz lielākas sajūtas, kas piepildīja šo gadu. Šīs vasaras rītā, kad nakts laikā KĀDS nolēma atcelt skolēnu Dziesmu svētku gājienu – Siguldas novada skolēni, pieaugušie nešaubījās, ka gājiens būs, jo mūsu tautas identitāti nevar izmainīt vienā naktī. Un mēs gājām kopā ar tiem, kas ticēja tajā rītā, kopā ar Latviju.

Sajūtas, kad mūsu novada svētkos 30.maijā nevis lija, kā tas gadās apmēram katru otro gadu, bet gāza lietus, pēc gājiena skatītāji uz koncerta beigām bija tikpat, cik koncerta dalībnieki. Viss slidens, auksts – dejotāji krīt uz slapjās estrādes grīdas, tuvojas jau nobeiguma priekšnesumi, lietū pazūd skaņa, bet.... dejotāji dejo, mūzikas nav, kāds krīt, kādam sāp, BET VIŅI DEJO – Siguldas novada svētkos LĪDZ GALAM!

To nevarēs aizmirst, šie bija visdziļākā piepildījuma mūsu kopienas svētki mums visiem. Man noteikti!

Jā, kāds bija šis gads? – Kā vienmēr – bija gan labs, gan slikts, ja runā par pasauli, Latviju, tātad mums visiem.

Nākamais gads Siguldas novadam nāks ar senā sapņa īstenošanu par Sporta kompleksu, ar Laurenču hosteļa pārbūvi par skolu, ar sen gaidīto Kultūras centra rekonstrukcijas uzsākšanu, ar sarežģītiem ielu asfaltu remontiem, ar lēmuma par ģimnāzijas, vidusskolas un pamatskolas attīstību, ar nelielu, bet tomēr atalgojuma palielinājumu bērnudārzu audzinātājām, jā, un daudz ko citu visās jomās.

Kāds būs nākamais gads? – Kā vienmēr – gan labs, gan slikts. Bet slikto mūsu spēkos būs mainīt mums par labu. Jā! Tā mēs rīkosimies! Jo tikai vājie vai neprātīgi iemīlējušies mēģina atstāt ieskrāpētus uzrakstus klintīs. Stiprie – atstāj ierakstus ģimeņu, pilsētu, novadu, Latvijas, pasaules lapaspusēs.

Pēc dažām minūtēm Jūs pacelsiet dzirkstoša vīna glāzes par Jauno gadu. Es pacelšu glāzi par Jums – mūsu cilvēkiem. Cilvēkiem, kuri piepildīs ikkatru nākamā gada dienu!

Novēlu pārticīgu un aizraujošu 2016.gadu! Laimīgu Jauno gadu!

Ar cieņu
Siguldas novada Domes priekšsēdētājs
Uģis Mitrevics

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi