×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-04
Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” iepazīstinās jauniešus ar piedāvātajām aktivitātēm

Ikviens savu sapņu vai ideju īstenošanā ieinteresētais jaunietis janvārī ir laipni aicināts uz atvērto durvju mēnesi Siguldas novada jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” (Skolas ielā 3), lai uzzinātu par iespējām iesaistīties centra piedāvātajās aktivitātēs, semināros, apmācībās un projektos.

Atvērtajā durvju mēnesī jaunieši varēs apmeklēt tematiskos pasākumus un diskusijas, kurā ikviens jaunietis ir aicināts realizēt savas idejas un atrast sev domubiedrus. Informēsim par brīvprātīgā darba iespējām pašvaldībā, Latvijā un Eiropā, jaunumiem jaunatnes politikas jomā, esošam un jaunām iespējām iegūt atbalstu savu projektu īstenošanai, piedalīties un pieteikties iniciatīvu grupām, interešu pulciņiem.

Atvērto durvju mēneša aktivitātes:

  • 8.janvārī no plkst.17.00 līdz 21.00 notiks deju studijas „JVClubs Dance Company” un Siguldas novada Jaunrades centra  deju grupas „Lapsas” atvērtais treniņš. Treniņam vēlams pieteikties pa tālruni 26630452.
    plkst.17.00–18.15 JVDC „Juniori” – nodarbības pirmdienās un trešdienās iesācējiem un bērniem vecumā no 11 gadiem;
    plkst.18.15–19.15 deju grupa „Lapsas” – nodarbības pirmdienās un piektdienās bērniem vecumā no 6 līdz 9 gadiem;
    plkst.19.15–21.00 JVDC „Tehnika” – nodarbības pirmdienās, trešdienās un piektdienās dejotājiem ar pieredzi.
  • 14.janvārī plkst.15.00 notiks piedzīvojumu pārgājiens kopā ar Sabīni. Pārgājiena dalībniekiem iepriekš jāpiesakās, nosūtot vārdu un uzvārdu, vecumu uz e-pastu sabine.birzniece@sigulda.lv. Piesakoties pārgājienam, dalībnieki saņems informāciju par nepieciešamo ekipējumu un maršruta plānu.
  • 22.janvārī plkst.16.00 notiks „Ielu Romances” darba grupas sanāksme. „Ielu romance” ir jauniešu veidots muzikāli sportisks uzvedums, kas apvieno deju, kustību, sporta, krāsas un skaņas performanci skatītājiem netipiskā vidē.
  • 26.janvārī plkst.17.00 notiks tematiskais kino vakars ar diskusiju jauniešiem. Jura Podnieka studijā veidotā dokumentālā filma „Laimes formula”. Kā būt laimīgam? Kā kļūt veselam? Kur gūt iedvesmu? Šie jautājumi nevienam nav sveši un īpaši aktuāli tie kļūst gadu mijā, kad pārdomājam savu ikdienu un mērķus nākotnei. Pirms filmas būs diskusija jauniešiem.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi