×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-04
Līdz 10.janvārim pieņem pieteikumus jauniešu biznesa ideju konkursam „RADI S!GULDAI”

Siguldas novada pašvaldība līdz 10.janvārim aicina jauniešus piedalīties biznesa ideju konkursā “RADI  S!GULDAI” un iegūt vērtīgas balvas.  Konkursa mērķis ir sekmēt biznesa ideju attīstību, veicināt jauniešu iesaistīšanos uzņēmējdarbībā, sniegt iespēju jauniešiem pilnveidot savas biznesa idejas un attīstīt prezentēšanas prasmes.

Biznesa ideju konkursā var piedalīties ikviens Siguldas novada skolas audzēknis vai novadnieks vecumā līdz 25 gadiem. Idejas autors vai autoru grupa var iesniegt vairāku biznesa ideju aprakstus.

Konkurss norisināsies divās kārtās. Pirmā kārta – pieteikumu iesniegšana – norisināsies līdz 10.janvārim. Jaunieši savu ideju aprakstus var iesniegt, aizpildot pieteikuma veidlapu, kas pieejama šeit, un nosūtot to uz e-pastu ina.stupele@sigulda.lv. Dalībnieku iesniegtās biznesa idejas, kuras plānots īstenot Siguldas novadā, analizēs vērtēšanas komisija, kuras sastāvā ir pašvaldības un uzņēmējdarbības nozares pārstāvji. 10 labāko ideju autori tiks paziņoti 18.janvārī.

Konkursa otrajā kārtā, 29.janvārī, desmit labāko ideju autori tiks aicināti prezentēt savas biznesa idejas. Pēc prezentācijām žūrija paziņos konkursa uzvarētājus – pirmo trīs vietu ieguvējus. Biznesa idejas autoram pēc idejas prezentēšanas tiks saglabātas tiesības realizēt savu ideju sešu mēnešu laikā no uzvarētāju paziņošanas brīža. Ja autors minētajā periodā idejas realizāciju neuzsāks, ideja tiks publiskota un tās attīstību varēs uzsākt jebkurš novada uzņēmējs.

Konkursa dalībnieki cīnīsies par vērtīgām balvām: pirmā vieta tiks apbalvota ar portatīvo datoru Lenovo G40-30, otrā – ar viedtālruni Apple iPhone 6S, savukārt trešās vietas ieguvējs savā īpašumā saņems planšetdatoru Prestigio MultiPad Wize3017.

Konkursa balvas nodrošina Siguldas novada uzņēmumi – SIA „Elvi Latvija”, SIA „R.D.A.”, SIA „Siguldas maiznieks” un SIA „Lattelecom”.

Biznesa idejas autoram pēc idejas prezentēšanas tiks saglabātas pirmās rokas tiesības savas idejas realizācijai sešu mēnešu laikā no uzvarētāju paziņošanas brīža. Ja autors minētajā periodā neuzsāks idejas realizāciju, ideja tiks publiskota un tās attīstību varēs uzsākt jebkurš novada uzņēmējs.

Ar konkursa nolikumu iespējams iepazīties šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi