×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-07
Šonedēļ Siguldas novadā – Pasaules kauss kamaniņu sportā, Ievas Kerēvicas koncerts un danču pēcpusdiena

Piektdien, 8.janvārī

Plkst.9.30 „Viessmann” Pasaules kausa piektā posma kamaniņu sportā Nāciju kauss Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”. Nāciju kauss būs atlases sacensības „Viessmann” Pasaules kausa pamatsacensībām. Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē notiks arī Latvijas skolu pieteiktās ekskursijas, kuru laikā varēs apskatīt ne tikai trasi, bet arī starta estakādi.

Plkst.12.00 Kristapa Auzenberga karikatūru izstādes „Mani nedarbi” atklāšana Siguldas pagasta Kultūras namā. Aicināts ikviens, kurš vēlas ikdienas steigā uz brīdi apstāties un pasmiet, kā arī satikt pašu Kristapu Auzenbergu.

Plkst.17.00 Deju studijas „JVClubs Dance Company” un deju grupas “Lapsas” atvērtais treniņš Siguldas novada Jaunrades centrā.

Sestdien, 9.janvārī

Plkst.9.10 „Viessmann” Pasaules kausa piektais posms kamaniņu sportā Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”. Brauciens sievietēm un divvietīgajām ekipāžām. Sporta līdzjutēji varēs ne tikai priecāties par mūziķu „Jacob Noiman Festival Band” un „Flame&The Roltones” sniegumu, bet arī paši iejusties sportistu lomā, izmēģinot starta rāvienus estakādē.

Plkst.14.00 Zvaigznes dienas Pateicības pasākums Turaidas muzejrezervāta Atbalsta biedrības biedriem Turaidas muzejrezervātā. Zvaigznes diena ir Turaidas muzejrezervāta Pateicības pasākums ikvienam Turaidas muzejrezervāta Atbalsta biedrības biedram par ieguldīto atbalstu, atsaucību un darbību 2015.gadā. Šajā dienā īpaši aicināti piedalīties arī visi interesenti, kas vēlas iesaistīties Atbalsta biedrības darbībā un kļūt par tās biedriem.

Plkst.16.00 Sabiles amatierteātra izrāde „Putnubiedēkļu Ziemassvētki” Siguldas pagasta Kultūras namā.

Plkst.18.00 „Mirage Jazz Orchestra” un Ievas Kerēvicas džeza mūzikas vakars koncertzālē „Baltais flīģelis”. Koncertprogrammā apvienoti jau labi pazīstami latviešu komponistu skaņdarbi un to aranžijas bigbendam ar jaunām džeza kompozīcijām. Kopā ar bigbendu muzicē šarmantā burvīgas balss īpašniece Ieva Kerēvica. Programmā skanēs Gunāra Rozenberga, Egila Straumes, Ulda Stabulnieka, Alvila Altmaņa, Madara Kalniņa un Viļņa Kundrāta kompozīcijas.

Plkst.19.00 Danči Siguldas pagasta Kultūras namā. Tiks izdancoti pašmāju, kā arī tuvāku un tālāku kaimiņu etnogrāfiskie danči.

Svētdien, 10.janvārī

Plkst.10.15 „Viessmann” Pasaules kausa piektais posms kamaniņu sportā Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”. Uz starta izies vīri un notiks intriģējošā komandu stafete. Pēc braucieniem notiks apbalvošana, savukārt skatītājus izklaidēs grupas „Jacob Noiman Festival Band” un „Flame&The Roltones”.

Plkst.13.30 Ziemassvētku koncerts „Zvaigžņu dienu pavadot” Siguldas katoļu baznīcā. Koncertā piedalīsies Valmieras jauktais koris „Valmiera” (diriģents Mārtiņš Klišāns) un Siguldas novada Kultūras centra jauktais koris „Spārni” (diriģente Līga Ādamsone).

Plkst.16.00 „35 danči un rotaļas” kopā ar folkloras kopu „Senleja” Siguldas novada Kultūras centrā. Pasākumā aicināti piedalīties gan lieli, gan mazi siguldieši un citu novadu iedzīvotāji, kam interesē tautas tradicionālās dejas un ir prieks kopīgi dancot un priecāties.

Izstādes

  • Foto izstāde „Ziemas motīvi...” Allažu pagasta bibliotēkā;
  • Astras Rubenes tekstīliju izstāde Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”;
  • Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” Ministudijas audzēkņu darbu izstāde „Citāda ziema” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”;
  • Naura Daiņa digitālās fotomākslas izstāde „Ziemas mistērijas Turaidā” Turaidas muzejrezervāta apmeklētāju centrā;
  • Viessmann Pasaules kausa 5.posms kamaniņu sportā;
  • Tematiskā literatūras izstāde „Rokdarbi ar sirds siltumu” Siguldas pagasta Centra bibliotēkā;
  • Izstāde „Vesels cilvēks neveselīgā vidē” Allažu pagasta bibliotēkā;
  • Jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” pasākumu kopums „Jauns gads, jauns „Mērķis””;
  • Tematiska izstāde „Guntars Sietiņš – Starptautiskās Baltvilka balvas 2015 nominants” izstāžu ciklā „Iepazīsimies ar latviešu bērnu grāmatu ilustrāciju meistariem!” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā;
  • Izstāde „Kalpa zēna acīm. Rakstniekam Jānim Akurateram – 140” Siguldas novada bibliotēkas abonementā;
  • Novadpētniecības izstāžu cikla „Izzini valsts un novada nozīmes vēstures un arhitektūras pieminekļu stāstus Siguldā” izstāde „Villas Zaļās stāsts” Siguldas novada bibliotēkas lasītavā;
  • Ceļojošā izstāde „Ķemeru Nacionālā parka bagātības” Siguldas novada bibliotēkas izstāžu telpā;
  • Kristapa Auzenberga karikatūru izstāde „Mani nedarbi” Siguldas pagasta Kultūras namā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi