×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-08
Aicina uz Valdorfskolas pedagoga no Norvēģijas vieslekcijām

15. un 16.janvārī Siguldas Valdorfa bērnudārzā, J.Poruka ielā 11, Siguldā vieslekcijas vadīs Valdorfskolas pedagogs un rakstnieks no Norvēģijas – Godi Keller.

Godi Keller ir profesionāls pedagogs darbā ar bērniem un pusaudžiem krīzes situācijās, lektors un rakstnieks, grāmatas „Ar sirdi skolā” autors. Viņš ir iedvesmotājs cilvēkiem, kuriem ir interese par sevi, bērniem un jauniešiem, par to, kā savstarpējās attiecībās ienest cilvēcīgumu un siltumu.

Lekcijas notiks angļu valodā. Lekciju tēmas – mans bērns un krīzes, kā risināt konfliktus un bērnu, vecāku un skolotāju sadarbība.  Dalības maksa divās lekcijās – 25 eiro, vienā – 15 eiro.

Interesentus Siguldas grupai lūdzam pieteikties, rakstot uz e-pastu info@valdorfabernudarzs.lv vai zvanot pa tālruni 26734552 (Mārīte Akmentiņa).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi