×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-14
Sāksies S!-FISCHER ziemas skolēnu čempionāts slēpošanā

Piektdien, 15.janvārī Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā ar sprinta sacensībām sāksies otrā sezona vairāku posmu distanču slēpošanas seriālam "S!–Fischer" ziemas skolēnu čempionāts”. Daļai no dalībnieku sacensības būs kā iesildīšanās pirms Latvijas čempionāta pirmā posma, kas norisināsies sestdien un svētdien Priekuļu Slēpošanas un biatlona kompleksā.

Pagājušajā gadā tika aizsākta jauna tradīcija, organizējot distanču slēpošanas sacensības starp vispārizglītojošām skolām. Sacensībās var piedalīties tikai skolēni, kas sadalīti zēnu un meiteņu grupās, piecās dažādās vecuma kategorijās.

Pagājušā gadā "S!–Fischer" ziemas skolēnu čempionāts distanču slēpošanā izpelnījās lielu atsaucību, atsevišķos posmos pulcējot ap 250 slēpotgribētājiem, kas pārstāvēja vairāk nekā divdesmit skolu komandas. Viskuplāk pārstāvētas bija Siguldas, Madonas, Rīgas, Daugavpils, Talsu, Cēsu, Carnikavas, Priekuļu novada skolas.

Tāpat kā pērn arī šogad "S!–Fischer" ziemas čempionātā slēpošanā skolu komandām paredzēti četri posmi, katrā no tiem veicot dažāda garuma distances dažādos slēpošanas stilos, tātad ietverot gan tradicionālo klasisko stilu, gan arī pēdējos gados iecienītāko brīvo stilu jeb slidsoli. Arī otrā sezona sāksies ar supersprintu 200m, kas būs vienīgās sprinta sacensības, jo pārējos trīs posmos būs distances, kas pašiem mazākajiem būs zem kilometra, bet lielākajiem 4,8km. 200m supersprintu jaunāko grupas pārstāvji veiks klasiskajā solī, bet pārējo grupu dalībnieki sprintos brīvajā stilā.

Katra posma katras grupas 1.–3. vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar medaļām un sponsoru balvām. Kopvērtējuma grupu uzvarētāji 1. – 3. vietu ieguvēji saņem kausus, diplomus, 4. – 6. vietu ieguvēji - diplomus. Skolu kopvērtējumā 1. vieta saņem dāvanu karti 1500 eiro apmērā FISCHER slēpošanas inventāra iegādei, 2. un 3. vietas – 10 FISCHER balvas. Rezultātus komandām skolu kopvērtējumā tiek rēķināti, ņemot vērā četru grupu labāko rezultātu summu, ko sastāda divi labākie rezultāti katrā vecuma grupā.

 

Veiksmīgus startus jaunajiem slēpotājiem!

 

Informāciju sagatavoja:
Ivars Bācis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi