×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-15
Siguldas Sporta skolā viesosies Armands Tripāns

Siguldas Sporta skola trešdien, 20.janvārī, organizē tikšanos ar pazīstamo Latvijas Televīzijas sporta žurnālistu Armandu Tripānu. Uz tikšanos aicināti gan Siguldas Sporta skolas audzēkņi, gan citi interesenti. Tikšanās notiks Siguldas Sporta skolas zālē, Gāles ielā 29, sākums plkst.18.00.

Latvijas Televīzijas sporta žurnālists Armands Tripāns ir veidojis reportāžas par daudziem Latvijas vadošajiem sportistiem. Bijis akreditēts  ziemas un vasaras olimpiskajās spēlēs. Intervējis Kristapu Porziņģi Ņujorkā. Veidojis filmu par Uļjanu Semjonovu. Arī pats savulaik bijis profesionāls sportists, vēlāk piedalījies ekstrēmākajās sacensībās, kādas vien var iedomāties – “Red Bull Crashed Ice”.

Armanda viedoklis par sportošanu: “Sports ir bezjēdzīgākā lieta pasaulē, ja to nedari pats. Citādi ir, ja dari vai atrodi vismaz hobiju kādā no sporta veidiem. Tas nav bezjēdzīgs, kad izjūti, ko nozīmē, kad sāp kājas, kad jūti nogurumu un kad jūti, ka esi dzīvs. Tā ir sporta jēga – just, ko var tavs ķermenis, kā vari pārvarēt sevi un kā gūt baudu no uzvaras, no komandas un kopējā prieka. Esmu pateicīgs, ka hokejs man iedeva visu, ko tagad izmantoju dzīvē: saprotu, ko nozīmē komanda un stāvēt citam aiz cita; ko nozīmē iet uz mērķi un apzināties, ka nav siena, kas tevi var apturēt, jo kāds ir izgudrojis “iPhone”, kāds ir uzkāpis Everestā.”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi