×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-18
Pasākumi Siguldas novada Kultūras centrā februārī

Jau šobrīd iespējams iegādāties biļetes uz Siguldas novada Kultūras centra februāra pasākumiem. Apmeklētājus gaida krāšņs mūzikls visai ģimenei „Čigānu barons”, muzikāla leļļu izrāde bērniem „Šņāpuļa piedzīvojumi” un apvienības „Pannas Teātris” izrāde „Bruņota un Bīstama”.

Sestdien, 13.februārī, plkst.17.00 Siguldas novada Kultūras centrā ikviens aicināts apmeklēt mūziklu visai ģimenei „Čigānu barons”. „Gypsy Baron” jeb „Čigānu barons” ir stāsts par Čigānu barona pasaules ceļojumiem. Mūziklā apvienojušies mākslinieki no vairākām Eiropas valstīm, kas uz skatuves sajauks tradicionālās romu kultūras pērles ar mūsdienu jaunākajām mūzikas un dejas tendencēm. Mūziklā uz divām speciāli aprīkotām skatuvēm vienkopus uzstāsies šī brīža divpadsmit austrumeiropas izcilākie čigānu mūzikas izpildītājmākslinieki no Vācijas, Polijas, Lietuvas, Latvijas, Krievijas un Zviedrijas. Starp šiem māksliniekiem būs arī tautā iemīlētais mūziķis, komponists un vijolnieks Kaspars Pudniks no Riču ģimenes. Biļetes cena – no 8 līdz 12 eiro.

Svētdien, 14.februārī, plkst.14.00 muzikāla leļļu izrāde mazajiem skatītājiem „Šņāpuļa piedzīvojumi”. Tas ir stāsts par kāpuriņu, kurš ir vientuļš un pasaku zemē meklē draugus. Skatītāji izrādes gaitā noskaidros, vai kāpuriņam izdevās atrast draugus, kā arī to, ka nav svarīgi – esi liels vai mazs, mēs esam dažādi un tā arī ir mūsu vērtība. Biļetes cena– 6 eiro.

Sestdien, 20.februārī, plkst.17.00 Siguldas novada Kultūras centrā notiks izrāžu apvienības „Pannas Teātris” izrāde „Bruņota un Bīstama” ar aktrisi Zani Daudziņu galvenajā lomā. Komēdijas piedzīvojumi ir kā mācību grāmata neticīgajiem, kuri domā, ka pasaulē nav īstas mīlestības, nav negaidītu satikšanos un neticamu notikumu. Izrādes autore Aiva Birbele un režisors Juris Rijnieks jaunajā izrādē ķērušies pie sirdslietām, lai pierādītu, ka īsta mīlestība ir iespējama. Katra sieviete ir bruņota un bīstama cīņai par savu mīlestību. Biļetes cena – no 8 līdz 12 eiro.

Biļetes uz visiem pasākumiem nopērkamas „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un Siguldas novada Kultūras centra biļešu kasē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi