×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-18
Siguldu pieskandinās rokenrola grupa „Keksi”

Rock’n’roll grupa „Keksi” ir viena no senākajām un zināmākajām šī žanra izpildītājām Baltijas valstīs. Kā katru gadu, arī šogad tā pulcēs savus talanta cienītājus reģionu koncerttūrē un tās ietvaros 20.februārī plkst.18.00 sniegs koncertu Siguldā, koncertzālē „Baltais flīģelis”.

Koncerta laikā izskanēs virkne lielisku rock’n’roll un rock’a’billy žanru kompozīciju, kas pasauli iekaroja 20.gadsimta vidū un otrajā pusē – Johnny B. Goode, Go Daddy-O, If You Can’t Rock Me, Crazy Little Thing Called Love, Americano, Route 66, Rock Around the Clock u.c. Tās savulaik satricinājušas deju grīdas visā plašajā pasaulē, kad uz skatuves kāpa tā laika leģendas Čaks Berijs, Elviss Preslijs, „Nat King Cole”, „Stray Cats” un citi.

Grupa „Keksi” dibināta jau pirms 19 gadiem – 1997.gadā Cēsīs. Šo gadu laikā „Keksi” piedzīvojuši raibu koncertdzīvi, muzicējuši neskaitāmos festivālos Latvijā un ārvalstīs, priecējuši publiku autorkoncertos un piedzīvojuši dažādas pārmaiņas. Tā spēlējusi kopā ar tādām pasaules zvaigznēm kā „Boney-M”, Macy Grey, „Smokie”, „Ottawan”, kā arī māksliniekiem no Latvijas – Intaru Busuli, Lindu Leen, Normundu Rutuli, Aiju Andrejevu u.c.

Grupas sastāvā muzicē astoņi profesionāli mūziķi – Dāvis Matskins (vokāls), Viktors Eunapu (elektriskā ģitāra, bekvokāls), Gints Žilinskis (taustiņi), Willie Strods (sitamie instrumenti), Ēriks Kibermanis (baritona saksofons), Roberts Martinovskis (tenorsaksofons), Reinis Puriņš (trompete) un grupas dibinātājs Aleksandrs Sircovs (Bass).

Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās. Biļetes cena – no 8 līdz 12 eiro.

 


Informāciju sagatavoja:
Rock’n’roll grupas Keksi” menedžeris
Ingus Leontjevs


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi