×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-18
Pašvaldība aicina savlaicīgi notīrīt ēku jumtus no sniega segas un lāstekām

Siguldas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus, namu īpašniekus un apsaimniekotājus sekot līdzi ēku jumtu drošībai – savlaicīgi notīrīt ēku jumtus no sniega segas un lāstekām.

Pēdējās nedēļas laikā Siguldā un apkaimē ir intensīvi snidzis, tādēļ sniega sega uz ēku jumtiem ir kļuvusi bieza. Vienlaikus pie māju jumtiem veidojas lāstekas, kas var apdraudēt garāmgājējus.

Pašvaldības speciālisti atgādina, ka tikko uzsnidzis sniegs 25 centimetru  biezumā sver 25 kilogramus uz kvadrātmetru, bet sniega svars, kas uz jumta stāvējis vairākas dienas, var sasniegt jau 40 kilogramus, savukārt vairākas nedēļās stāvējis un sablīvējies sniegs var būt līdz pat 90 kilogramiem smags.

Jumtu tīrīšanai no sniega un lāstekām papildu uzmanību pievērsusi arī Siguldas novada Pašvaldības policija – policijas darbinieki brīdina ēku īpašniekus par nenotīrītajiem jumtiem. Atgādinām, ka saskaņā ar Siguldas novada saistošajiem noteikumiem par sniega un ledus netīrīšanu no māju jumtiem, balkoniem un citām būvju daļām, fiziskām personām paredzēts sods līdz 350 eiro, bet juridiskām līdz 1400 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi