×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-19
Siguldieši piedalās Latvijas atklātajās meistarsacīkstēs džudo

16.janvārī Rīgā notika Latvijas meistarsacīkstes džudo vecuma grupā U18. No Siguldas Džudo kluba startēja Renārs Hans (svara kategorijā līdz 66 kg) un Keita Miljone (svara kategorijā līdz 52kg). Turnīrs bija starptautisks, tajā piedalījās arī Lietuvas un Igaunijas sportisti.

Pirmajā cīņā Renārs tikās ar sportistu no Latvijas, un ar pārsvaru wazari guva uzvaru. Otrajā cīņā puisis tikās ar sportistu no Lietuvas, kur šoreiz ar atzīmi wazari piekāpās topošajam finālistam. Gandarījuma cīņās ar wazari Renārs uzvarēja igauņu sportistu, nākamajā kārtā ar sāpju paņēmienu guva uzvaru pār sportistu no Latvijas un cīņā par bronzu ar igauņu sportistu pēdējās desmit sekundēs ar skaistu metienu uz atzīmi ippon guva svarīgu uzvaru, līdz ar ko nopelnīja 3.vietu uz goda pjedestāla. Arī Keitai, kas tikās ar sportistēm no Latvijas un Igaunijas, šīs meistarsacīkstes bija laba pieredze.

 

Ivo Alksnis

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi