×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-20
Siguldieši uzvar Pierīgas novadu skolēnu sporta spēles volejbolā

Otrdien, 19.janvārī Zvejniekciemā norisinājās Pierīgas novadu skolēnu sporta spēles volejbolā. Sacensībās piedalījās sešas komandas – Siguldas Valsts ģimnāzija, Mālpils vidusskola, Zvejniekciema vidusskola, Ropažu vidusskola, Krimuldas vidusskola un Babītes vidusskola. Mači tika sadalīti divās daļās – apakšgrupu cīņas un izslēgšanas spēles. Apakšgrupu spēles ilgums bija vienas komandas  divu setu uzvara, setā gūstot 15 punktus. Savukārt, izslēgšanas mačos seta ilgums bija 25 punkti. Komandas tika sadalītas divās grupās.

Pirmais siguldiešu mačs tika aizvadīts ar Babītes vidusskolu. Spēle sākās nedaudz nervozi, taču izdevās iespēlēties un uzvarēt pirmo setu. Turpinājumā siguldieši spēlēja aizvien pārliecinošāk. Līdz ar to, uzvara sekmīga uzvara ar 2:0.

Otrajā spēlē siguldieši tikās ar mājiniekiem – Zvejniekciema vidusskolu. Šis mačs jau tika aizvadīts arvien pārliecinošāk un rezultātā arī uzvara spēlē ar 2:0. Ar šo uzvaru siguldieši nodrošināja pirmo vietu apakšgrupā un pusfināla cīņu pret Ropažu vidusskolu.

Pusfināla cīņa pret Ropažu sākās veiksmīgi siguldiešiem, kad tika iekrāts vairāku punktu pārsvars, taču seta vidū ropažnieki pēc vairākām sekmīgām un veiksmīgām izspēlēm jau izvirzījās vadībā. Tad tika pieprasīts pirmais un arī vienīgais pārtraukums no siguldiešu puses šajā turnīrā. Pēc pārtraukuma siguldieši sāka spēlēt ievērojami labāk. Pēc vairākām sekmīgām servēm un ļoti skaistām epizodēm gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, siguldiešiem izdevās atgūt pārsvaru un uzvarēt pirmo setu. Otrais sets jau bija krietni vien labāks un likumsakarīga arī uzvara otrajā setā. Ar šo uzvaru siguldieši iekļuva finālā.

Par turnīra pārsteigumu kļuva Babītes vidusskola, kas negaidīti izcīnīja savu vietu finālā. Finālā siguldieši demonstrēja ļoti pārliecinošu spēli, kas arī noveda pie vieglas uzvaras divos setos. Līdz ar šo uzvaru pār Babītes vidusskolu, siguldieši kļuva par šī turnīra uzvarētājiem!

Siguldas Valsts ģimnāzijas komandā spēlēja Teodors Kerimovs, Pauls Ķekurs (abi 12.a), Kristaps Ozols (12.d), Kristaps Jānis Gulbis (12.c), Mārcis Gaigalnieks (12.b), Ričards Kronbergs (10.c) un Kristaps Platačs (Murjāņu Sporta ģimnāzija), kurš bija arī komandas kapteinis. Komandu vadīja treneris Kārlis Bergs un sporta skolotāja Ineta Lapacinska.

Veiksmi mūsu volejbolistiem “Lāses kausa” atlasē un paldies par sekmīgu tradīciju turpināšanu! Liels paldies trenerim Kārlim Bergam par komandas vadīšanu!

 

Mārcis Gaigalnieks


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi