×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-25
Noslēgušās Latvijas Volejbola federācijas jaunatnes volejbola sacensības

Pašā sezonas sakumā Siguldas zēnu komandas apvienojās ar Cēsu pilsētas Sporta skolu un Latvijas Volejbola federācijas organizētajās sacensībās „Kausa izcīņā” un Latvijas Jaunatnes čempionātā startēs ar kopējo nosaukumu Cēsu pilsētas Sporta skola/Siguldas Valsts ģimnāzija.

Latvijas Volejbola federācijas ”Kausa izcīņas ” jaunatnes volejbola sacensības norisinājās 7 vecuma grupās zēniem un meitenēm. Cēsu PSS/Siguldas VĢ zēnu komandas piedalījās U-15, U-14, U-13 un U-12 vecuma grupās. Labākie rezultāti tika sasniegti U-13 un U-12 vecuma grupās, kur abās vecuma grupās iegūtas 4. vietas. U-14 vecuma grupā iegūta 8. vieta (arī iepriekšējā sezonā tika iegūta 8. vieta) un U-15 vecuma grupā iegūta 10. vieta (iepriekšējā sezonā komanda nespēlēja). Jāuzteic  U-17 vecuma grupas zēnu komanda ar iegūto 1. vietu (komandas treneris  Ģirts Mārtinsons no Cēsu PSS). Komandā startēja Murjāņu Sporta ģimnāzijas audzēknis Kristaps Platačs. Kristaps ir iekļauts Latvijas U-17 izlases sastāvā. Kristaps no Siguldas uz Murjāņiem pārgāja mācīties 2015. gada aprīļa mēnesī.

Vecā gada nogalē startēja Latvijas Jaunatnes čempionāts. Pirmās sacensības aizvadījušas U-15 un U-14 vecuma grupas komandas. Abās vecuma grupās komandas sāk spēles 2. Līgā (pēc iepriekšējās sezonas iegūtajām vietām). U-14 vecuma grupas komanda starp 6 komandām, uzvarot 4 spēles un zaudējot vienu spēli, priekšlaicīgi jau nodrošinājusi vietu pārspēļu turnīrā (palicis vēl viens sabraukums, kur dažām komandām palikušas divas spēles), lai cīnītos par iekļūšanu 1. Līgā un varētu piedalīties cīņā par čempionāta godalgām.

U15 vecuma grupa ir uzvarējusi divas spēles pret Vecumnieku NDSS un Ozolnieku komandām. Nākamās divas spēles pret Rīgas Volejbola skolas 3.komandu un Minusas Volejbola skolu notiks 31.janvārī Siguldā. Pēc tam vēl paliks spēles pret Rīgas Volejbola skolas 1. komandu un Zvejniekciema vsk./Ādažu BJSS.

U-13 un U-12 vecuma grupas komandas sadalītas grupās pēc ģeogrāfiskā principa. Divu apļu turnīrā tiks noskaidrotas grupu divas labākās komandas, kuras cīnīsies finālā par 1.-6. vietu. U-13 vecuma grupas komandai  1. apļa turnīrs jau 30. janvārī Viesītē sacenšoties pret Daugavpils BJSS (Kausa izcīņā iegūta 2. vieta), Zvejniekciema vsk./Ādažu BJSS ( 9. vieta), Balvu SS (15. vieta) un Viesīte SS (nepiedalījās Kausa izcīņā). U-12 vecuma grupas komandai pirmās spēles 20. februārī Zvejniekciemā pret komandām no Rīgas VS (8. vieta), Zvejniekciema vsk./Ādažu BJSS (9. vieta), Vecumnieku NDSS (11. vieta), Minusas VS (nepiedalījās Kausa izcīņā).

 

Informāciju sagatavoja:
Zēnu volejbola treneris
Normunds Šulte

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi