×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-26
GNP Informācijas centru apsaimniekos Siguldas Attīstības aģentūra

Lai uzlabotu apmeklētāju apkalpošanu, paplašinātu sniegto pakalpojumu klāstu un veicinātu sabiedrības izglītošanu, Dabas aizsardzības pārvalde (DAP) Gaujas Nacionālā parka informācijas centra “Gūtmaņala” apsaimniekošanu no 2016.gada 25.janvāra uzticējusi Siguldas novada pašvaldības aģentūrai “Siguldas Attīstības aģentūra”.

“Dabas aizsardzības pārvalde un Siguldas Attīstības aģentūra jau vairākus gadus kopā ar uzņēmējiem, pašvaldībām un izglītības iestādēm darbojas Gaujas Nacionālā parka tūrisma klasterī, kura viens no mērķiem ir veicināt ilgtspējīga tūrisma attīstību Latvijā vecākajā un lielākajā nacionālajā parkā. Turklāt Siguldas Attīstības aģentūras speciālistiem ir plaša pieredze tūrisma mārketingā, kas ir svarīgi, ņemot vērā pēdējos gados veiktas investīcijas dabas tūrisma infrastruktūras atjaunošanā Gaujas Nacionālajā parkā un Siguldas apkārtnē. Tādēļ esam pārliecināti, ka mūsu sadarbība un jaunais centra apsaimniekošanas modelis sniegs jaunas vēsmas gan tūrismā, gan dabas izglītībā,“ pēc līguma parakstīšanas pauda DAP Vidzemes reģionālās administrācijas direktors Rolands Auziņš.

“Sadarbība Gaujas Nacionālā parka tūrisma klastera ietvaros apliecina DAP un Gaujas nacionālā parka teritorijā esošo pašvaldību vienoto skatījumu uz Gaujas Nacionālo parku kā starptautisku dabas tūrisma galamērķi. Pēdējo gadu veikums ir ievērojams kopīgā darba rezultāts, sākot no kopīgās “Enter Gauja” mārketinga stratēģijas, 30 dabas maršrutu izstrādi, informatīvo materiālu izgatavošanu un jaunu produktu veidošanu.  Ņemot vērā mūsu pieredzi gan tūrisma mārketingā, gan Siguldas novada Tūrisma informācijas centra darbības organizēšanā, vēlamies jaunajā informācijas centrā nodrošināt augstāko kvalitāti gan informācijas sniegšanā, gan klientu apkalpošanā un tūristu piesaistē visam Siguldas novadam”, parakstot līgumu teica Siguldas Attīstības aģentūras direktore Laura Skrodele.

Informācijas centrā arī turpmāk tiks nodrošināta klientu apkalpošana, autotransporta plūsmas organizēšana stāvlaukumā un teritorijas apsaimniekošana, taču plašāk plānots darboties Gaujas Nacionālā parka dabas tūrisma piedāvājuma popularizēšanā, kā arī izglītojošu pasākumu un aktivitāšu organizēšanā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi