×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-28
Šonedēļ Siguldas novadā – sporta aktivitātes, koncerti un lāpstu šļūkšanas sacensības

Piektdien, 29.janvārī

Plkst.10.00 „S! Fischer” ziemas skolēnu čempionāta otrais posms un Siguldas novada skolu atklātās sacensības distanču slēpošanā Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā. Startam gatavojas Sporta skolas treneru Raivja Zīmeļa, Kaspara Kārkliņa audzēkņi, kā arī vispārizglītojošo skolu slēpotāju komandas.

Plkst.11.00 „Bērnu žūrijas” ekspertu tikšanās ar rakstnieci Luīzi Pastori Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā.

Sestdien, 30.janvārī

Plkst.10.00 Latvijas Apvienotās badmintona līgas ceturtā kārta Siguldas 1.pamatskolā. Sacensībās startēs Siguldas Sporta skolas badmintonisti.

Plkst.11.00 Rokdarbu darbnīca Siguldas novada bibliotēkā. Rokdarbu darināšana Valentīna dienai.

Plkst.11.00 Siguldas Sporta skolas atklātās sacensības kalnu slēpošanā Kaķīškalna trasē. Sacensībās startēs kalnu slēpošanas klubu sportisti, kā arī Sporta skolas Kalnu slēpošanas nodaļas treneru Sandras Melderes, Guntas Gasūnas un Ievas Melderes audzēkņi.

Plkst.11.00 VEF Latvijas jaunatnes basketbola līgas II apļa spēles. Pirmie savu spēli aizvadīs Sporta skolas U–15 grupas jaunieši, Siguldā tiekoties ar Rīdzenes basketbolistiem. U–14 grupas komandai pirmā spēle svētdien, 31.janvārī, plkst. 12.00, Rugājos.

Plkst.18.00 Tautas deju ansambļu koncerts „Baltās ziemas deju virpulī” Siguldas novada Kultūras centrā. Astoto gadu deju jauniešu deju kolektīvs „Vizbulīte” rīko satikšanos Siguldas novada Kultūras centrā, aicinot piedalīties labākos Latvijas tautas deju ansambļus – „Līgo”, „Rotaļa”, „Teiksma”, „Katvari”, „Diždancis”, „Ačkups”. Starp tautas deju ansambļiem dejos arī „Vizbulītes” vidusskolas grupa, kuriem tas ir liels izaicinājums un vienlaicīgi arī liela atbildības sajūta.

Plkst.18.00 „Showel Race” lāpstu šļūkšanas sacensību ceturtais posms dāmām un divniekiem Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”. Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc pieteikuma anketa jāaizpilda un sava dalība jāapstiprina laikus!

Svētdien, 31.janvārī

Plkst.11.00
Tikšanās ar pedagogiem par Montesori pedagoģijas mācīšanas metodēm veselības centrā „Malus”. Februārī durvis vērs Siguldas bērnu centrs „Montesori Gaismas dārzs. Mazo ģēniju skola”. Bērnu vecāki varēs uzzināt vairāk par Montesori pedagoģiju, plānotajām nodarbībām, iepazīties ar skolotājiem un gūt atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

Plkst.12.00 Sadraudzības dziesmu un deju koncerts „Putni, māksla, Latvija” Siguldas pagasta Kultūras namā. Tiks izdziedātas dziesmas, kas liek atcerēties Ziemassvētku kaujas, Barikāžu piemiņas 25.gadadienu un Latvijas starptautisko atzīšanu kopā ar „Daugavas vanadzēm” no Rīgas, VEF Kultūras pils vīru kori, „Pārgaujas lakstīgalām” no Stalbes, Ādažu vīru kopu, vīru ansambli „Saltavots” no Siguldas un vīru ansambli „Neprāts” no Priekuļiem. Izdancosim deju rakstos ar Viļķenes jauniešu kopu, senioru deju kopām „Sniegaroze” un „Preilene” no Siguldas un „Dejotprieku” no Iļģuciema.

Izstādes

  • Astras Rubenes tekstīliju izstāde Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”;
  • Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” Ministudijas audzēkņu darbu izstāde „Citāda ziema” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”;
  • Naura Daiņa digitālās fotomākslas izstāde „Ziemas mistērijas Turaidā” Turaidas muzejrezervāta apmeklētāju centrā;
  • Izstāde „Kalpa zēna acīm. Rakstniekam Jānim Akurateram – 140” Siguldas novada bibliotēkas abonementā;
  • Novadpētniecības izstāžu cikla „Izzini valsts un novada nozīmes vēstures un arhitektūras pieminekļu stāstus Siguldā” izstāde „Villas Zaļās stāsts” Siguldas novada bibliotēkas lasītavā;
  • Ceļojošā izstāde „Ķemeru Nacionālā parka bagātības” Siguldas novada bibliotēkas izstāžu telpā;
  • Kristapa Auzenberga karikatūru izstāde „Mani nedarbi” Siguldas pagasta Kultūras namā;
  • Izstāde “Retro priekšmeti no Pūra lādes” senioru „Namiņā”;
  • Bērnu grāmatu autores Luīzes Pastores darbu izstāde „Mākslas detektīvi, Sniegpārslu meistars un citi” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā;
  • Latvijas Apvienotās badmintona līgas ceturtā kārta Siguldas 1.pamatskolā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi