×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-03
Siguldas jaunieši gūst pieredzi starptautiskā debašu turnīrā

No 29. līdz 31.janvārim Jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” neformālā Debašu kluba jaunieši – Ramona Striķe, Rūdolfs Strods, Niklāvs Kadiķis un Kārlis Šteinbergs – pārstāvēja Siguldu jau piektajā starptautiskajā Igaunijas skolu debašu turnīrā „English College Open 2016”.

Turnīrā Siguldas debatētājiem bija iespēja pārbaudīt un pilnveidot savas argumentācijas spējas, spraigā konkurencē sacenšoties ar 19 debatētāju komandām no tuvākām un tālākām valstīm – Lietuvas, Igaunijas, Čehijas, Vācijas, Lielbritānijas, Slovēnijas un arī Ķīnas.

Kā paši turnīra dalībnieki atzīst, dalība starptautiskajā turnīrā ir palīdzējusi patiesi saprast kritiskās domāšanas un argumentācijas nozīmi ikdienas dzīvē, lēmumu izvērtēšanā un pieņemšanā. Arī ikdienā aktuālu, bet maz apspriestu tēmu analizēšana, pārstāvēšana vai apstrīdēšana ir likusi aizdomāties par dažādiem faktoriem, kas ietekmē mūsu ikdienas dzīvi. Galu galā – iespēja gūt pieredzi un padomus no Eiropā atzītiem debašu treneriem un debatētājiem bijusi patiesi noderīga.

Arī turpmāk neformālais jauniešu Debašu klubs plāno aktivitātes un pasākumus saistībā ar debatēm. Visi, kuri vēlas iesaistīties Jauniešu debašu klubā, var pieteikties Jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis”, Skolas ielā 3.

Paldies jauniešu iniciatīvu centram „Mērķis”, Siguldas novada pašvaldībai, organizācijai „QUO tu domā?” un treneriem, atbalstot un apmācot jaunos Siguldas debatētājus.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas jauniešu Debašu kluba trenere
Sintija Tarasova


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi