×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-04
Šonedēļ Siguldas novadā – slidošana lejup pa Bobsleja un kamaniņu trasi, keramikas izstādes atklāšana un sports

Piektdien, 5.februārī

Plkst.18.00 Keramikas studijas „Māl-pils” un tautas lietišķās mākslas studijas „Urga” keramikas un tekstiliju izstādes „Zemes spēks un zemes maigums” atklāšana Siguldas pagasta Kultūras namā. Izstāde demonstrē to, kā, nonākot prasmīgu amatnieku rokās, māls iegūst pilnīgi jaunu veidolu, lai cilvēku mājvietās radītu prieku gan ikdienā, gan svētku reizēs.

Sestdien, 6.februārī

Plkst.10.00 Latvijas čempionāts 64 lauciņu dambretē U10 vecuma grupā Siguldas novada Kultūras centrā.

Plkst.12.00 „Vilciņa kauss” kalnu slēpošanā, otrais posms Kaķīškalna trasē. Šajās sacensībās bērniem būs lieliska iespēja labi pavadīt laiku sportiskās aktivitātēs, kā arī gūt pieredzi kalnu slēpošanā.

Plkst.12.30 VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas spēle U14. Siguldas Sporta skola – Gulbenes Sporta skola Siguldas Sporta skolā.

Plkst.18.00 Eiropas čempionāta slidošanā pa Bobsleja un kamaniņu trasi „ICE on FIRE” otrā kvalifikācijas kārta un „Showel Race” lāpstu šļūkšanas sacensību piektais posms vīriešiem Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”. 5.martā Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē norisināsies “ICE on FIRE” – pirmais atklātais Eiropas čempionāts slidošanā lejup pa trasi, kura laikā tiks noteikti bezbailīgākie un ātrākie Eiropas slidotāji. Pasākums notiks Ziemas festivāla ietvaros. Lai kvalificētos pasākumam, dalībniekiem jāpiedalās kvalifikācijā – pirmā kvalifikācijas kārta tika aizvadīta 16.janvārī, bet otrā kvalifikācijas kārta norisināsies 6.februārī.

Izstādes

  • Foto izstāde „Ziemas motīvi...” Allažu pagasta bibliotēkā;
  • Izstāde “Retro priekšmeti no Pūra lādes” senioru „Namiņā”;
  • Māras Baltkaulas rokdarbu izstāde „Skats ziedu pasaulē” Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta Dienas centrā;
  • Tematiskā literatūras izstāde „Varavīksnes košās krāsas, šodien katrā sirdī mīt” Siguldas pagasta Centra bibliotēkā;
  • Novadpētniecības izstāžu cikla „Izzini valsts un novada nozīmes vēstures un arhitektūras pieminekļu stāstus Siguldā” izstāde „Villas Zaļās stāsts” Siguldas novada bibliotēkas lasītavā;
  • Izstāde „Visi, kas rāpo, lido un lien...” par gada putnu 2016 – dižraibo dzeni un kukaiņu un putnu dzīves atainojumu bērnu grāmatās Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā;
  • Izstāde „Kaupo noslēpumu minot – rakstniekam, aktierim, režisoram Ārijam Geikinam – 80” Siguldas novada bibliotēkas abonementā;
  • Izstāde „Ar dzimtenes gruzdi sirdī un darbos – rakstniekam Gunaram Janovskim – 100” Siguldas novada bibliotēkas abonementā;
  • Keramikas studijas „Māl-pils” un tautas lietišķās mākslas studijas „Urga” keramikas un tekstiliju izstāde „Zemes spēks un zemes maigums” Siguldas pagasta Kultūras namā.
     

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi