×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-12
Šonedēļ Siguldas novadā – sporta aktivitātes, Valentīndienas balles un mūzikls

Piektdien, 12.februārī

Plkst.11.00 „S! Fischer” Ziemas skolēnu čempionāta distanču slēpošanā trešais posms Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā.

Plkst.18.00 Eiropas Kultūras vakars „Rumānija un Portugāle „Mērķī”” jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis”, kurā divi jaunieši stāstīs par savu valsti, tās vēsturi, kultūru, kā arī dalīsies pieredzē par Latvijā pavadīto laiku, savu brīvprātīgo darbu Siguldas Valdorfa bērnudārzā un ārpus darba aktivitātēm Siguldas novadā.

Plkst.19.00 Siguldas Valsts ģimnāzijas Žetonu vakars.


Sestdien, 13.februārī

Plkst.9.00 Valentīndienas tirdziņš Zaļajā tirgū.

Plkst.9.30 Sacensības loka šaušanā „Siguldas spieķis” Siguldas 1.pamatskolā.

Plkst.11.00 Siguldas Sporta skolas atklātās sacensības kalnu slēpošanā Kaķīškalnā.

Plkst.11.00 Radošā rokdarbu darbnīca “Nāc un radi!” Siguldas novada bibliotēkā. Sadarbībā ar meistari Skaidrīti Roštoku tiks apgūtas adīšanas un tamborēšanas prasmes, radīti interesanti un skaisti darbi. Šo darbnīcu mērķis – rokdarbu prasmju nodošana jaunajai paaudzei.

Plkst.11.00 "Saruna par sirds veselību" ar Rīgas 1.slimnīcas kardioloģi Silviju Hamsoni par sirds veselību nodarbību centrā "Namiņš" (O.Kalpaka ielā 11). Būs iespēja ne tikai uzzināt aktualitātes, informāciju par sirds veselību, bet arī uzdot sevi interesējošos jautājumus.

Plkst.17.00 Mūzikls visai ģimenei „Čigānu barons” Siguldas novada Kultūras centrā. Krāšņs un skanīgs stāsts, kurā apvienotas romu kultūras pērles ar mūsdienu jaunākajām mūzikas un dejas tendencēm. Starp šiem māksliniekiem būs arī tautā iemīlētais mūziķis, komponists un vijolnieks Kaspars Pudniks no Riču ģimenes.

Plkst.21.00 Balle „Svētā Valentīna naktī...” ar grupu „Baltie lāči” Allažu pagasta Tautas namā. Mīlestības dziesmas izdziedās un uz dejām aicinās grupa „Baltie lāči”. Deju priekšnesumus piedāvās sporta deju kluba „Zīle” šarmantie un elegantie dejotāji. Gaidāmi arī dažādi pārsteigumi.

Plkst.22.00 Valentīndienas balle „Mīlestības sarkanā” Siguldas pagasta Kultūras namā. Deju ritmos vadīs grupas „Vintāža” no Rīgas un „Vēja Radītie” no Siguldas, kā arī dīdžejs DJ Fox. Par patīkamu vakara noskaņu rūpēsies Latvijas Nacionālā teātra aktieris – Mārtiņš Egliens un skaisto mirkli varēs apturēt Valentīna mīlas foto stūrītī.


Svētdien, 14.februārī

Plkst.9.30 „Vilciņa kauss”, trešais posms un „Fischer kauss 2016” sacensības kalnu slēpošanā Kaķīškalnā.

Plkst.10.00 Trešais bērnu karatē čempionāts „Sigulda OPEN 2016” Siguldas 1.pamatskolā.

Plkst.14.00 Muzikāla leļļu izrāde mazajiem skatītājiem „Šņāpuļa piedzīvojumi” Siguldas novada Kultūras centrā. Tas ir stāsts par kāpuriņu, kurš ir vientuļš un pasaku zemē meklē draugus. Skatītāji izrādes gaitā noskaidros, vai kāpuriņam izdevās atrast draugus, kā arī to, ka nav svarīgi – esi liels vai mazs, mēs esam dažādi un tā arī ir mūsu vērtība.


Izstādes

  • Foto izstāde „Ziemas motīvi...” Allažu pagasta bibliotēkā;
  • Izstāde “Retro priekšmeti no Pūra lādes” senioru „Namiņā”;
  • Māras Baltkaulas rokdarbu izstāde „Skats ziedu pasaulē” Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta Dienas centrā;
  • Tematiskā literatūras izstāde „Varavīksnes košās krāsas, šodien katrā sirdī mīt” Siguldas pagasta Centra bibliotēkā;
  • Novadpētniecības izstāžu cikla „Izzini valsts un novada nozīmes vēstures un arhitektūras pieminekļu stāstus Siguldā” izstāde „Villas Zaļās stāsts” Siguldas novada bibliotēkas lasītavā;
  • Izstāde „Visi, kas rāpo, lido un lien...” par gada putnu 2016 – dižraibo dzeni un kukaiņu un putnu dzīves atainojumu bērnu grāmatās Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā;
  • Izstāde „Kaupo noslēpumu minot – rakstniekam, aktierim, režisoram Ārijam Geikinam – 80” Siguldas novada bibliotēkas abonementā;
  • Izstāde „Ar dzimtenes gruzdi sirdī un darbos – rakstniekam Gunaram Janovskim – 100” Siguldas novada bibliotēkas abonementā;
  • Keramikas studijas „Māl-pils” un tautas lietišķās mākslas studijas „Urga” keramikas un tekstiliju izstāde „Zemes spēks un zemes maigums” Siguldas pagasta Kultūras namā;
  • Tematiskā izstāde „Rakstniekam Gunaram Janovskim – 100” Allažu pagasta bibliotēkā;
  • Starptautiskajai dzimtās valodas dienai veltīta tematiskā izstāde „Jaunvārdi valodā” Siguldas novada bibliotēkas lasītavā;
  • Rakstniecības un mūzikas muzeja ceļojošā izstāde „Sadzejotā valsts”. Būtiskākie motīvi Latvijas nacionālajā literatūrā Siguldas novada bibliotēkas izstāžu telpā;
  • Rolanda Grosa gleznu izstāde Siguldas Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi