×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-12
Pagarināta stikla šķirošanas akcija “Uzņemies šefību pār konteineru 2!”

PSIA “Jumis” pagarina stikla šķirošanas veicināšanas akcijas „Uzņemies šefību pār konteineru 2!” norises laiku līdz šī gada 11.martam. Akcijā var iesaistīties Siguldas novada skolu skolēni un skolotāji, kā arī aicinām izmantot iespēju un akcijas ietvaros pieteikt savu klasi aizraujošai lekcijai par atkritumu šķirošanu un videi draudzīgu dzīvesveidu.

Lekcijās, ko vada Latvijas Zaļā punkta pārstāvji, skolēni uzzinās, kādēļ nepieciešams šķirot atkritumus, kā pareizi to darīt un kādi ir ieguvumi no atkritumu šķirošanas gan dabai, gan cilvēkam.

Pēc lekcijas skolotājam būs iespēja pieteikt savu klasi stikla šķirošanas veicināšanas akcijai „Uzņemies šefību pār konteineru 2!”, kas norisināsies līdz pat skolēnu brīvlaika sākumam - 11.martam. Čaklākajiem stikla burku un pudeļu vācējiem būs iespēja doties apmaksātā ekskursijā uz lielāko plastmasas pudeļu pārstrādes rūpnīcu Baltijas reģionā “PET Baltija” Jelgavā un ceļamaizei iegūt RIMI dāvanu karti 50 eiro vērtībā.

Pieteikumu akcijai ir jāsūta uz e-pastu: info@jumis.lv, norādot viena vai vairāku stikla šķirošanas konteineru adresi un skolu, klasi, skolotājas vārdu un uzvārdu, e-pasta adresi un tālruņa numuru.

Gadījumā, ja pieteikto stikla konteineru būs pieteikusi jau cita klase, PSIA “Jumis” piedāvās citu apkārtnē esošu stikla šķirošanas konteineru. Iztukšojot stikla šķirošanas konteinera saturu, PSIA “Jumis” darbinieks uzskaitei pierakstīs tā piepildījumu, kā arī uz konteinera tiks uzlīmēta uzlīme ar īpašu skolēnu izstrādātu dizainu.

Pārsteiguma balva tiks sarūpēta arī uzvarējušās komandas vai klases skolotājai/-m.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi