×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-12
Siguldas slēpošanas trases turpina darbu

Latvijas ziemas galvaspilsētas Siguldas slēpošanas trases turpina darbu un nedēļas nogalē ir gatavas uzņemt slēpotājus.

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā no plkst.10.00 līdz 20.00 pieejama distanču slēpošanas trase. Siguldas ID karšu īpašniekiem Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra trase ir pieejama bez maksas, pārējiem 1,42 eiro. Sporta un aktīvās atpūtas kompleksa servisa ēkā apmeklētājiem pieejama slēpju noma, serviss, dušas un pirts. Uzrādot Siguldas novada ID karti, inventāra noma pieejama ar 10% atlaidi. Instruktora pakalpojumi, iepriekš piesakoties, izmaksā 14,23 eiro. Distanču slēpošanas trases cenrādis pieejams šeit. Sniega daudzumu un distanču slēpošanas trases kvalitāti var novērtēt Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra tīkla kamerā.

Arī Kaķīškalnā ziemas sezona turpinās – brīvdienās no plkst.9.00 līdz 21.00 būs atvērts trases lielais un mazais kalns. Uz lielā kalna apmaksa tiek veikta par katru pacēlāja izmantošanas reizi, iemaksājot braukšanai paredzēto summu trases kasē un saņemot elektronisku karti (ķīlas nauda par karti ir 5 eiro), kurā tiek ieskaitīta iemaksātā summa. Bērniem līdz 7 gadu vecumam (kopā ar pieaugušo) pacēlājs ir bez maksas. Viena pacēlāja izmantošanas reize pieaugušajam izmaksā 0,50 eiro. Viena stunda uz mazā kalna izmaksā 3 eiro, divas stundas – 5 eiro, bet iespēja uz mazā kalna slēpot visu dienu maksā 6 eiro. Bērniem līdz 7 gadu vecumam ir pieejama 50% atlaide. Trasē pieejami arī slēpošanas un snovošanas instruktori. Trasē darbojas kafejnīca.

Reiņa trasē ir pieejams mazais un lielais kalns. Trases darba laiks sestdien no plkst.10.00 līdz 21.00 un svētdien no plkst.10.00 līdz 20.00. Brīvdienās viena slēpošanas pacēlāja stunda izmaksā 8 eiro, divas stundas izmaksā 10 eiro, trīs stundas 11 eiro, bet piecas stundas izmaksā 12 eiro. Bērniem līdz 7 gadu vecumam pacēlājs ir bez maksas. Ķīlas nauda par elektronisko pacēlāja čipu ir 5 eiro. Reiņa trasē ir iespēja iznomāt inventāru gan slēpošanai, gan snovbordam. Ir iespēja iemācīties slēpot vai snovot instruktora pavadībā. Pēc  garas dienas aktīvā atpūtā Reiņa trase piedāvā  pavakariņot Reiņa trases kafejnīcā.

Kordes trases mazais kalns brīvdienās darbosies no plkst.10.00 līdz plkst.20.00. Mazajā kalnā pacēlāja cena ir 3 eiro par stundu, katra nākamā stunda izmaksās 2 eiro. Visa diena uz mazā kalna izmaksā 9 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi