×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-15
Siguldas šahistiem otrā vieta Pierīgas sporta spēlēs

Mālpils sporta centrā 14. februārī notika Pierīgas  novadu sporta spēles šahā. Pēc divu gadu pārtraukuma medaļas atkal ieguva Siguldas komanda. Astoņu komandu konkurencē siguldieši ar iegūtiem 10 komandu punktiem izcīnīja 2. vietu, palaižot garām tikai Inčukalna vienību – 12 punkti. Trešā vieta sacensībās Ādažu novada komandai – arī 10 punkti, bet sliktāki papildrādītāji nekā Siguldas komandai.

Septiņās spēlēs siguldieši izcīnīja četras komandas uzvaras pār Saulkrastu, Babītes, Baldones un Mālpils novadu komandām, panāca neizšķirtu ar Salaspils un Inčukalna vienībām un vienīgo zaudējumu piedzīvoja spēlē ar Ādažiem.

Individuāli labāko rezultātu Siguldas komandā uzrādīja meistarkandidāte Sandra Harlinska, ar 6 punktiem no 7 iespējamajiem iegūstot 2. vietu pie dāmu galdiņa. Trešā vieta pie 2. galdiņa ar iegūtiem 5 punktiem Jānim Birģelim. Kopējos panākumus sekmēja arī Ivars Jēkabsons un Visvaldis Gercāns.

Komandas dalību Pierīgas sporta spēlēs atbalstīja Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde.

 

Informāciju sagatavoja:
Visvaldis Gercāns
šaha meistarkandidāts


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi