×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-15
Grupa “bet bet” jubilejas koncertturneju sāks Allažu pagasta Tautas namā

Grupa “bet bet” šogad atzīmēs jau 25.pastāvēšanas gadadienu. Savu ceturtdaļgadsimta jubileju grupa nolēmusi atzīmēt mazliet neierastā veidā, proti, uzstājoties tādās Latvijas vietās, uz kurām pazīstami latviešu izpildītāji brauc ļoti reti, vai arī vietās, kur šo garo gadu laikā grupa nekad nav uzstājusies. Viena no tādām vietām ir Siguldas novada Allažu pagasta Tautas nams, kur 5.martā plkst.19.30 notiks jubilejai veltīto koncertu sērijas atklāšanas koncerts.

Šī vieta nav izvēlēta nejauši – viens no grupas dibinātājiem Guntars Račs šeit ir pavadījis savu bērnību: “Allaži ir manas bērnības vieta. Šeit pavadīju gandrīz visus savus skolas vasaru brīvlaikus. Katru gadu, vismaz trīs mēnešus, jo tieši tur dzīvoja mana tēva māsa ar ģimeni. Allažos iemācījos slaukt un ganīt govis. Un, protams, vēl daudz ko vairāk. Tur pirmo reizi biju uz īstām dejām, kas notika tieši Allažu pagasta Tautas namā. Ar mopēdu esmu apbraukājis visu apkārtni un makšķerējis katrā dīķī un upītē. Man bija svarīgi te atgriezties un satikt cilvēkus, kurus neesmu saticis vairāk nekā 30 gadus. Vienlaicīgi ar “bet bet” jubilejas koncertu, šī būs arī neliela manas grāmatas “Laikam laika nav” prezentācija, jo grāmatā ir arī pārītis dzejoļu, kas sarakstīti Allažos. Vietu tur nav daudz, bet tieši tāpēc, tas solās būt īpašs koncerts gan man, gan, cerams, arī klausītājiem.”

Kopš grupas dibināšanas laika, grupā nemainīgi muzicē dziedātājs un dziesmu autors Zigfrīds Muktupāvels, bundzinieks un dziesmu autors Guntars Račs, kā arī ģitārists Uģis Tirzītis. 2006.gadā, nomainot basģitāristu Aivi Kalvānu, grupā pastāvīgu basģitārista vietu ieņēmis Andris Alviķis.

Biļetes uz grupas “bet bet” jubilejas koncertu Allažos pieejamas “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās. Biļešu cena – 10 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi