×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-18
Siguldas novada Domes komiteju sēdes būs pieejamas interneta tiešraidē

Siguldas novada pašvaldība šobrīd veic personas datu apstrādes atbilstības novērtējumu, lai iesniegtu Datu valsts inspekcijā pieteikumu par Domes komiteju tiešraides nodrošināšanu. Pēc fizisko personu datu apstrādes reģistrācijas Datu valsts inspekcijā, Domes komiteju sēdes, tāpat kā Domes sēdes, būs skatāmas interneta tiešraidē un video ierakstā pašvaldības interneta vietnē sigulda.lv.

Siguldas novada pašvaldības darbā arvien vairāk tiek izmantotas mūsdienu tehnoloģiju piedāvātās iespējas, lai pilnveidotu pašvaldības un sabiedrības līdzdalības iespējas un atklātumu. Jau nodrošinātās Domes sēžu tiešraides un plānotās Domes komiteju tiešraides būs nozīmīgs digitāls sabiedrības līdzdalības rīks, lai iedzīvotāji varētu ērtāk sekot līdzi lēmumu pieņemšanai un aktualitātēm novadā. Tehnoloģiju integrācija pašvaldības darbā ir vēl viens no projektiem, kā Siguldas novada pašvaldība, papildus klātienes klientu apkalpošanai un e-pakalpojumiem, veicina sabiedrības līdzdalību un kvalitatīvu iedzīvotāju apkalpošanu.

Siguldas novada Domes nolikums paredz, ka komitejas un Domes sēdes ir atklātas un tās var apmeklēt ikviens interesents. Domes sēdes un arī komiteju sēdes notiek ne retāk kā reizi mēnesī, pēc iepriekš izziņota grafika. Ar Siguldas novada Domes komiteju darba kārtību un izskatāmajiem jautājumiem novada iedzīvotāji var iepazīties šeit,

Jau ziņots, ka kopš 2014.gada jūlija Siguldas novada Domes sēdes tiek raidītas video tiešraidē. Domes sēžu ieraksti Siguldas novada pašvaldības interneta vietnē glabājas gadu un tos ir iespējams skatīties gan tiešraidē, gan arī jebkurā citā iedzīvotājam ērtā laikā. Savukārt 2015.gada martā tika atklāts novada pašvaldības pakalpojumu portāls e.sigulda.lv, kurā novadnieki var saņemt turpat 20 pašvaldības e-pakalpojumus, iegūt informāciju par pašvaldībā piedāvātajiem pakalpojumiem, to saņemšanas kārtību, nepieciešamajiem dokumentiem, kā arī iesniedzamajām veidlapām.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi