×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-18
Priekšsēdētājs sveic novada iedzīvotāju Valiju Staģi 100 gadu jubilejā

Ceturtdien, 18.februārī, Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics 100 gadu jubilejā sveica novadnieci Valiju Staģi. Jubilāre ir optimisma pilna un atzīst: „līdz 99 gadiem varēju tamborēt bez brillēm, tagad beidzot brilles vajag!” Priekšsēdētājs Staģes kundzei pasniedza Latvijas Bankas sudraba monētu „Sigulda”, kā arī ziedus un kliņģeri.

Staģes kundze dzimusi 1916.gada 18.februārī. No dzimtās puses Alūksnes novadā uz Siguldu pārcēlusies pirms 40 gadiem. Staģes kundzei ir meita, divi mazdēli un nu jau arī divi mazmazbērni. Mūžs pavadīts, strādājot par kalponi, savukārt brīvajos brīžos laiks piepildīts tamborējot – tā ir jubilāres sirdslieta.

„Siguldā ir tāda vide un aura, kas cilvēkos rada vēlmi dzīvot ilgi un piepildīti,” atzīst Valijas Staģes meita Modra Duļevska, priecājoties par mammas nozīmīgo jubileju. Duļevskas kundze arī norāda, ka visa viņu dzimta ir ilgdzīvotāji.

Kopumā šogad Siguldas novadā simts un vairāk gadu jubilejas svinēs sešas iedzīvotājas – divas jubilāres suminātas jau šī gada pirmajos divos mēnešos – vērienīgākā, 103 gadu jubileja – atzīmēta janvārī.

Siguldas novada pašvaldība vēl gaviļniecei neizsīkstošu enerģiju un veselību!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi