×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-19
Noskaidroti konkursa „Siguldas novada Sporta laureāts 2015” kandidāti

Ir noslēdzies konkurss „Siguldas novada Sporta laureāts 2015” un ir zināmi izvirzītie nominanti trīs kategorijās. 4.martā plkst.19.00 Siguldas novada Kultūras centrā notiks svinīgā balvu pasniegšanas ceremonija Siguldas novada labākajiem sportistiem, komandām, treneriem un atbalstītājiem.

Šogad novada sportisti un sporta darbinieki saņems balvas 17 nominācijās. Pretendentus balvai varēja izvirzīt jebkurš Siguldas novada iedzīvotājs, sporta organizācija vai cita iestāde, aizpildot anketu par nominācijas kandidāta veikumu un sasniegumiem 2015.gadā. Izvirzītos kandidātus izvērtēja darba grupa. Titulu ieguvējus būs iespējams uzzināt tikai 4.martā, svinīgajā balvu pasniegšanas ceremonijā.

Šogad nominanti tiks apbalvoti trīs kategorijās – augsto sasniegumu sporta, bērnu un jauniešu sporta un tautas sporta kategorijās. Kā arī ir noticis tautas balsojums par populārāko sporta pasākumu un populārāko sporta organizāciju Siguldas novadā.

Augsto sasniegumu sporta kategorija

  • nominācijā „Gada sportiste” galvenajai balvai izvirzītas Lelde Priedulēna, Lelde Gasūna, Ulla Zirne un nominācijā „Gada treneris” izvirzīti viņu treneri;
  • nominācijā „Gada sportists” galvenajai balvai izvirzīti Jānis Strenga, Tomass Dukurs, Martins Dukurs un nominācijā „Gada treneris” izvirzīti viņu treneri.

Bērnu un jauniešu sporta kategorija

  • nominācijā „Gada jaunā sportiste” galvenajai balvai izvirzītas Sigita Bērziņa, Liāna Lencēviča, Jekaterina Romanova un nominācijā „Gada treneris” izvirzīti viņu treneri;
  • nominācijā „Gada jaunais sportists” galvenajai balvai izvirzīti Renārs Hans, Teodors Kerimovs, Kristaps Bruners un nominācijā „Gada treneris” izvirzīti viņu treneri;
  • nominācijā „Gada komanda” izvirzītas Jaunatnes volejbola komanda D2 grupā, Siguldas Sporta skolas U15 basketbola komanda un Siguldas badmintona kluba komanda;
  • nominācijā „Gada skolotājs” izvirzīti Sandra Ruša, Anda Vīksna un  Ivo Alksnis.

Tautas sporta kategorija

  • nominācijā „Gada sportiste” galvenajai balvai izvirzītas Laura Lapiņa, Zanda Abzalone un Alīda Ābola;
  • nominācijā „Gada sportists” galvenajai balvai izvirzīti Uldis Kļaviņš, Guntis Lavrinovičs un Ilmārs Limbēns;
  • nominācijā „Gada komanda” izvirzīta MTB velo komanda „SIGULDIETIS” un Siguldas veterānu futbola komanda.
  • nominācijā „Neatlaidība sportā” izvirzīti Inese Mežaka, Edgars Koemecs un Matīss Zvaigzne.

Par mūža ieguldījumu sportā balvu saņems žurnālists, šaha komentētājs Uldis Deisons.

Iedzīvotāju balsojuma rezultātus par populārāko sporta pasākumu un populārāko sporta organizāciju būs iespējams uzzināt ceremonijas laikā. Visi nominanti, sporta mīļotāji, atbalstītāji un citi interesenti laipni aicināti uz svinīgo balvu pasniegšanas ceremoniju 4.martā plkst.19.00 Siguldas novada Kultūras centrā (Pils ielā 10).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Rita
- 2016-02-21 00:01

Skumji, ka nav izvirzīts neviens vieglatlēts.

Atbilde: Rita
Administrācija
- 2016-02-22 12:32

Labdien!

Konkursa organizatori informē, ka nominantu vidū ir arī vieglatēti -
Bērnu un jauniešu sporta kategorijā vieglatlētiku pārstāv Kristaps Bruners, savukārt Tautas sporta kategorijā garo distanču skrējēji Laura Lapiņa un Uldis Kļaviņš.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi