×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-02-21
Projektu nedēļa Siguldas pilsētas vidusskolā

19.februārī noslēdzās Siguldas pilsētas vidusskolas projektu nedēļa 5.–8.klasēm, kurā tika realizēti vairāk nekā 100 projekta darbi.

Skolēni darbu veica gan individuāli, gan grupās. Projektu darba tēmas bija ļoti dažādas, visvairāk darbu bija dabaszinātņu jomā. Tika izpētīts gan kosmoss, gan dīvainākie un bīstamākie pasaules dzīvnieki, radītas vairākas jaunas spēles, kuras var spēlēt pirmsskolas vecuma bērni, kā arī pamatskolas skolēni, daudz uzzinot gan par kosmosu, gan dzīvniekiem. Tika izstrādāti vairāki projekti, veltīti mūsu dzimtajai pilsētai Siguldai: ir gatavs makets uzlabotam Panorāmas ratam, iepazīti apkārtnes kalni un upes, kā arī radīta reklāma skolas deju kolektīvam “Vizbulīte”. Vairāki projekti bija saistīti ar sportu, jo mēs dzīvojam pilsētā, kurā ir daudz labu un izcilu sportistu. Siguldas pilsētas vidusskolā mācās radoši skolēni, tāpēc bija daudzi jo daudzi mākslas jomai veltīti projekti.

Nepietiek tikai projektu izstrādāt, tas jāprot arī kvalitatīvi prezentēt, tāpēc projektu nedēļas pēdējā dienā skolēni, sadalījušies pa projektu darbu tēmām, prezentēja savus darbus žūrijai. Žūriju pārstāvēja dažādu jomu profesionāļi. Paldies visiem žūrijas pārstāvjiem par skolēniem veltīto laiku un objektīvo vērtēšanu!

Informāciju sagatavoja:
ārpusklases darba organizatore
Vineta Šķestere-Buka


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi